Wednesday, September 22, 2010

Me & Sis Ila

Me & Sis Ila

18 Sept 2010, Sabtu yg lepas, Me & Incik Khairi ker rumah Sis Ila. Wah!! ini lah kami ptama sayerp mjejaki ke rumah Sis Ila ni. Dah yang best nyer, ini lah kali ptama sayerp n incik tunangan bjalan jauh gitu. Hahhh jalan jauh? Aucchh bkn nya bjalan kaki ok. jangan wat lawak plak.. kang ader yang nk mkn pelempanggg! hahahaa..
Ye lah slalu nya kalau kuar2 pun hanya skitar kb sajerk. tapi kali ni jauh wooo! Hingga ke smerak,tok bali oke. Thanks dear krn mnemani sayang ni! ye lah kalau x dgn si dia, sapa lagik kan. Alhamdullilah my parents bg green lite ke rumah Sis Ila. Walaupun jauh, tapi alhamdullilah diberi kebenaran utk kesana..
Apa taknya, Sis ila neh stadi di Canada (kingston) so kalau x ke rumahnya bila lagik nk ketemu kan! Apa salahnya bjumpa yang akan berangkat jauh. Kami di jamu dengan pelbagai jenis mkanan spt bihun grg, kepok lekor & kuey tepung pelita. Trima Kaseh K.ila krn myambut kdatangan kami ini. hehe. Sblm pulang tu spt biasa la, pasti ada sesi bgamba kan. hihi. Ini lah salah satu gamba yang boleh dikosi dengan anda smua.

Perjalanan kami bmula skitar jam 3 dan pulang ke rumah kembali jam 6 lebeh2 skit. kiranya 6 lebeh2 tu dh smpai rumah. ok la kan.

Sesampai di rumah, waaaaaahhh my mum ajak Incik Khairi mkn2 satey di rumah! Incik Khairi on sajerk. hihi. Bab2 mkn x penah menolak. Maklum la shedapp kan shayang ;) Hahahaha, tu lah! bkn nk memuji mak sndiri tapiiiiiiiiiiiiiiii konfem!! x pcaya? ada masa jemput la mkn2 di rumah gitu. hehehe. Bwekkkkkkk :P

No comments: