Thursday, September 09, 2010

Marble Cake!

* Gamba dari google
Weeee!!!
Trasa tsangat la gumbira okeh! hehehe.
Opsss image ni dicopy dari website google saja. hehe..
Apa kena mgena dengan entry tbaru Cik An yerk? Hurm..
Alhamdullilah, ini lah kali ptama Cik An wat marble cakes tau!! hahaha...
First time woooooooooooooooo...
Tapi apa yang korang sdia maklum la, cmera Cik An aka hp ku rosak.
So tahun ni tak de gamba2 la ek .. so sedey!!
Jadinya tpaksa la Cik An copy gamba dari incik google.
Alhamdullilah mjadi jgk kek ku ini walaupun x tahu la rasanya camne..
Tunggu raya je lah beb br kita rasa okeh!!! Lagipun x lama dh kita nk braya kan,lusa!!
So tunggu je lah. Mudah mudahan sedappppppppppp la yek!!
Kalau shedap, insyaALLAH raya haji or next year kalau dipanjangkan umor, kita wat lagik! haha.

Tahun neh korang wt cake apa yerk??

No comments: