Tuesday, September 21, 2010

Besday. August 2010

Aucchh!! Bila pulak besday neh?
Baru celebrate besday kaa. Eh eh tidak la cuma baru upload jerk. hihi.
Sbenarnya kami celebrate besday ni pd 30 august 2010 ari tu. Of kos la hari jadi Cik An kan.
Yang syiokkk nyer, kalau sblm2 ni celebrate btiga tapi utk kali ptamanya tahun ini dismbut berempat pulak. Yeayyyy!! Thanks Ayah & Ibu yang sngat sportingg :)

Thanks dear sbbnya sudi datang..
Mana x datang kan. Mau kena bising dengan ku?
Pada mulanya incik khairi nk buat mkn2 di rumah tapi disbbkan my mum n dad kemalasan utk bebuka di luar, jadinya bebuka di rumah je lah.
Ok apa!! kalau mkn di rumah x leh mkn dengan santai2 kan.
Pas mkn mesti kena balik rumah terus tapi kalau dh mkn2 di rumah ni.
Leh menikmati dengan slow2 saja. dah tu siap boleh ada supper tau!! hehe. Kan beshh tu ;)
InsyaALLAH utk tahun depan. kita smbut bsama lagik ok.
Eh2 x silap, tahun depan jatuh pd hari raya? ye ke yang..????? tunggguu!!!

* Menu utk besday, set 6 org yang ditempah di New Horizon Garden, Cheesetart Blueberry, Choc Mud Cake dari SR, Buah Kurma, Kuey2 tradisional (cekmek, woh tanjung,akok), Pizza hut + Buah Buahan.

No comments: