Monday, August 23, 2010

Gamba Tunang!

Hello everyone. how u all doin? hoping that every bit of happines are with you :)
as for me, i'm doing fine.
Hurm, Camne puasa korang ek hari ni?
Slama 13 hari kita bpuasa, harap2 ok la ek~~ bagi yang dah tinggal tu, jangan x gnti plak ok!
Alhamdullilah, shingga hari ini, kami bpuas penuh lg.
Kami?? My parents + me + Incik kery lah. hehehe. Kira kami la tus. alhamdullilah. syukur dengan ksihatan tubuh bdan yang sehat dapat menyempurnakan puasa shinggalah msa berbuka.

Slama blansungnya hari pertunangan, 30 july 2010 shingga hari ini, msih kuat lagik mood tunang ok.
entah kenapa. mukin sesiapa yg dh btunang akan merasai pkara yang sama kuttt!!! sangat beshh tau di alam tunang. walaupun takde apa sangat yang beza tp entah la. sangat2 bsyukur krn pihak kluarga merestui hubungan kami.
eh bkn nya bmaksud sblm tunang x restu tapiiiiiii x scara rasmi lagik kan.. kaum krabat pun x tahu sangat hal kami neh. mana tak nya kalau sesapa tahu akan blog neh mmg tahu la hal kami. kalau tidakk mmg mjadi rahsia lah. takde skeping pun gamba kami bsama di fb ;) kcualiiiiiiiii relationship dengan si dia.
tapi skg tidakkk lagik. smestinya profile itu dengan wajah kami bdua dh. keke. kira rasmi kam. br la best ;)
knapa saya kata mood tunang msihhh kuatttttttt yerk. keke. ini krn, saya telah ke capital studio kota bharu utk 'print' kan gamba tyme tunang hari tu tau.. kalau sblm ni dh print, kali ni print lagik ok. tapii blainan dari yang dulu la. kekeke.. kali neh ada wat 8r lak. kekeke.. kalau nk besar lagik tunggu kawen nanti ok ;) hehhee...

alhamdullilah, slesai sudahh.. tunggu nk beli album chantek skit jerk. maklum saja lah kalau kedai gamba. bagi camne sangat kan. kekeke.
Hoyeahh! x sabar nk bg ke kluarga kery utk menilik/menengok/mempamirkan di ruang tamu rumah mereka! haha.

kalau di rumah an, smestinya ada gamba bsama ibu bapa. gamba bsama si dia ;)
dlm bilik aja sudah ada beberapa keping. x kira lagik yang ada dlm album nanti. hahahaha..
Gini lah jadi org yang gilakan gamba/bgamba ;) gamba sndiri lak tu! hehe.

No comments: