Friday, August 06, 2010

Cerita mlm td.. kisah "Tunang"

happy Pictures, Images and Photos
Sangat nakal la malam td. keke.
Dipendekkan cerita la kan.
Ada la kenny roger's atah meja tau. Kiranya kenny roger's tu utk mkn malam la.
Quarter Meal
Roasted ¼ chicken with 3 side dishes & 1 Kenny’s Home-made Muffin.

Dah tu, my dad nanya la. sapa yang belikan kenny roger's neh.
Tanya pun sama saya. konfem la saya yang bwk balik kenny roger's tu.
Tapi.. tukang bwk balik jerk.
Yang belikan/bayarkan itu bkn saya tapi Incik Kery.

Bdesuppppppppp dengan lajunya saya mjawab.
My tunang la bayarkan.

wahh my mum apa lagik, gelakk sakan ok. hahahhaa
Pwiittttt pwwwitttt dah panggil incik kery itu incik tunang aka my tunang ok.
Tadakk dah manggil Kery :)
kahkah...

Haa tu je lah ceritanya. keke. Mesti korang pelik kan. apasal la Cik An neh.
Menda gini pun nk cerita kan..

Ksimpulannya saya sangat happy bila bgelar tunangan org/mempunyai tunang okeh! hehehee
Sangat besttttttt :)

psssstttt : Bagi sesiapa yang belum tunangan tu, Cik An doakan agar korang2 cepat2 la mlasungkan menda2 baik gini ok ;) insyaALLAH.

To My Tunang : Every time I talk to you, I want to end each sentence in 'I love you.'

1 comment:

KakCtUsa said...

Selamat bertunang An. huhuhu almost one year tak baca blog An tup tup udah bertunang ye.. kekeke however, kim salam to YOUR tunang tau.. and one more thing, An nmpk cantikkkkkk sesgt ;)