Tuesday, August 31, 2010

Celebrate Birthday August 2010

Thanks to everyone who has sent me some birthday wishes already!

Trima kaseh pd parents ku yang cukup sporting!!
Trima kaseh pd incik tunangan! Wwweee tahun ni lah yang sgt best okeh.
Bak kata my aunty, cik yah! Bila dah tunangan neh bemakna sudah mdapat lesen scara sah!
Sangat best oke. Pada sesiapa lum tunang tu, an syorkan korang btunang lah yerk!
Menda yang baik gini x elok dipertangguhkan. kekeke.

Hurm tahun neh sangat bebeza dari tahun2 lepas. Kenapa Cik An kata gitu ekk?
yeap2 sangatt berbeza! kalau sblm2 neh birthday mesti disambut dengan kami btiga shj.
Tapi kalau tahun ni berempat ok. kang nampak ada beza tu! tambah seorang oke. keke.
Yeah!! sapa lagik kalau tak bukan incik tunangan saya, mohd khairi! Weeee. Suka!!

Pada awalnya, incik khairi merancang utk berbuka/myambut besday besday kami neh di luar.
Tapi disbbkan my parents kemalasan utk berbuka di luar, jadinya kami hanya buat mkn2 di rumah la. keke.
Bila dipikirkan bestt oke dari mkn2 di kedai neh. iya2 lah kalau mkn2 di luar hanya utk bebuka tapi bila mkn2 di rumah neh lain ok. siap boleh mkn 2 kali. pas dinner aka bebuka tu, then ada plak second round aka supper! weee..! hehehe...

Thanks dear utk Besday cake, 2 pizza utk supreme & hawaiian chiccken, garlic bread & cokelap ferrero rocher. Nyam nyam!! mmg boleh naik bdan neh! hahaha...
ku mula gomukk kembali! haha..

My parents la telah mnempah set bebuka utk 5 lauk di New Horizon Garden. (take away)
- Ayam lemon
- Tomyam campur
- Butter prawn
- Daging msk halia
- Ikan siakap stim nyoya.

disertakan dengan nsik puteh, kuih muih yang pelbagai (buah tanjung,cekmek,akok,agar2) & buah kurma n air rossele. Penuh meja beb!! hahaha.

Mesti korang2 semua nanyakan kemenda la adiah utk tahun neh. hehe. kalau last year dengan locket&rantai dari tomei.. kalau tahun ni? auwww terus terang yerk Cik An cakap, lum dpt apa2 lagik prezent dari si dia tapi insyaALLAH dlm msa tdekat nanti. katanya sblm raya neh dpt! haha.. apa la yerk! tunggu jer! x kesah mana janji kamu celebrate besday bsama pun dh mcukupi ye2 ker??? leh caya ker dengan Cik An neh. hahahhaa.

Tharu jgk la bila melihat status incik khairi di mukabuku pg neh!
Mohd Khairi It was super fun, and a night to remember for sure kan,kanNik Nurehan. Love You!!
Berbuka puasa bersama² dgn parents tunangan. Sgt Myeronokkan! ;)

Love you to shayang!!! Weeeee..

Status ku yang telebih awal di update smalam.

Nik Nurehan

Oh tahun nie sgt gembire..and semoga dipanjangkan umur lagi..seronok sgt biler org wish besday!..ahahha..yup2..and i will make sure thn depan i will celebrate again with my parents & my dear Mohd Khairi when im turning to lalala...ala..tua pulak rase... insyaALLAH. Yang tepenting hari neh bebuka+supper bsama ibu bapa & incik tunangan! :)

No comments: