Saturday, May 01, 2010

Pegi jauh bole?

Hurm hurm.
Bla blaa sayerp pening! pening.
Sayerp srabut kalau org nyibuk2 hal sayerp neh.
Aish jangan duk usik bole?
Sayerpp?
x usik kamu pun kan?
Kamu? kamu, kamu dan kamu. Sesiapa sajerk lah..
Hurmm..
Kalau korang nengok first page kt blog neh pun kamu sudah tahu siapa sayerp. siapa si dia.
DIsini sayerp mgambil ksempatan utk bla bla bla lgik skali la yerk.
Bukan minda. Bukak mata. Bukak hati. hohooo.
Jangann memandaii usik status kami yg msih blum sah dari segi hukum apa2 yerk.
Kam blum bkawen.
kami blum bnikah.
Yang pasti kami saling sayang myayam.
Si dia org yang special buat ku bgitu jgk dgn si dia.
Dalam kata mudah kami blum ada sbarang ikatan sbg tunangan or suami isteri.
so korang paham2 la yerk.
Tak kan nk explain memanjang kut!.
Si dia neh dikategori My Boyfrenz lah. Bukan kawan2 biasa tapii di sini sayerp umumkan Si dia neh My Special Boyfrenz lah. kekeke... Nah Amikkkkkk ko! hehhee....
Siapa lg kalu tidak bukan Mohd Khairi Abdul Rahman.
Jangan la heboh2 sana sini okeh.
Kalau ada jodoh, dipanjangkan doa. Kawen la kami.
Tapiii jangan la korang2 kacooo, usik kamii lagik. RIlek2 dulus.
Bila kami tul2 bsedia ke arah itu.
Okeh! Okeh ;)

Mgenai my parents neh, sayerp membuat pgkuan tbukak la yerk.
Yeah yeah my parents sudah tahu mgenai kami, mgenai si dia.
So korang x yah la kecoh2 ekk kata apa2..
Biar lah stakat korang dan jgk parents.
X perlu nanya panjang.
Bila an dgn kery tu! hohooo.
Rasanya tidak perlu lebeh2 itu isu sensitip buat kami..!
Spt dikatakan di atas td smpaiii masanyaaa ada la tus kan :)

So bagi korang2 yang mulut lembik,tangan ringan tu.
Elakkan diri myibuk2 hal org okeh!!
Sila jauhkan diri anda darii kami2 yang x penting buat korang tu! hohoooo..
Daaaaaaaaaaa..

1 comment:

Yati said...

saya sangat setuju.. akan sampai masanya. :) yati sentiasa mendoakan.. opss kepada org yg sibuk itu... kamu dah menikahkah> T__T