Monday, May 10, 2010

Happy Mother's Day!

Happy Mother's day Puan Nik Rosnah Binti Nik Hussain
MOther's day tahun 2010 neh dismbut spt biasa2 cuma kali neh dengan kesihatan my mum kurang sehat ni, kurang meriah la skit!
Spt biasa, di awal pagik sayerp akan ke kedai mungga lah.
Semestinya saya memilih bunga rose utk mum mum! ;)
Tapi kali neh adiah nya lain dr lain skit! hehehe..
hahhhh bagi Gamat Healin?? Biar betul ank mak neh!
yeahh!! kalau stiap tahun mhadiahkan brangan tapi kali neh bagi obatan pulak.
Knapa? krn ksihatan my mum neh yg kurang baik apa salahnya kalu kita adiahkan obat utk dia cepat smbuh spt biasa. Takde ank nk tgk mak dia sakit/ x bmaya kan :)
i know my mum pasti suka kannya! ;)
Terima la pemberian ank mu ini yang tidak sberapa ini.

* Incik Kerie juz wish happy mother's day n cepat2 shat. adiah tarak ka incik? hahaha ;) gurau!

2 comments:

ch@ said...

bagus gamat healin tu ann, reganya tu berbaloi dgn kualitinya ;p

Nik Nurehan said...

yeap cha! bagus.
sejak ma x brapa sehat neh. mmg amalkan.
slalu spu2 tpt yang spatutnya :)
harga? ala cha.
demi nk sembut lg2 utk mak kita kan cha.
brapa la sgt!