Monday, April 19, 2010

Saya Happy! Boleh Btenet kmbalii..

Sayerp gembira.
Sayerp sgt2 gembira.
hip2 horeyy!!!
stelah beberapa hari sayerp x dapat meng'onlinekan diri, akhirnya!!
Wwwweeeeeeeeeeeee Sayerpp happy bangat!!!!
Hari neh dh boleh tenet2 tau.
dah boleh b'biznes spt biasa.
dah boleh reply2 email cust..
dah boleh main2 fb...
dah boleh layan ym & gtalk.
Wweeeeeeeeeeeeeeeeee happy bangat!!!
Hidup tanpa tenet sgt2 membuhsankan tapiiii ada hikmah disbaliknya tau.

Knapa sayerp kata sbegitu rupa ekk..?
Ye lah,
disaat2 tenet xdpt digunakan.
Keadaan my mum smemangnya kurang sehat.
Jadiiii sayerp dapat manyak abiskan/laungkan masa bsama my mum.
Kalau biasa sayerp manyak abiskan masa di depan lappy tapi bila x de tenet neh.
wahhh bagus jgk yerk.
boleh picit2 my mum, layan smua kerenah my mum tanpa sbarang pnangguhan.
yeap2 my mum msih tidak sehat.. hampir sbulan my mum tak sehat tau.
Ksian & risau nengok ksihatan my mum neh.
tapi nk buat camne.
Walau sayerpp ni ank ksayangan nya tapi sayerp x de kuasa veto utk memujuk my mum utk membuat pmeriksaan lanjut.
Sayerp sedey melihat nengok my mum begitu.
Sayerp x mo my mum sakit2 :(
Smoga my mum cepat2 sembuh yerk.

Bcakap2 pasal tenet msuk plak topik my mum. haha.
Adakah sayerp telah kuar topic neh?
Opssss telebih sudah!!!!

Tutt22 sayerp tidak tahan lagik.
Sudah lama sayerp x leh nk online neh.
Sayerp mgalami kemerosotan dr segi biznes tau.
Adoii! rasa x tetangguh bila kalau dah biasa maju jd kurang maju.
Tapi biasa la kan kalau adat biznes. kejap maju kejapp slow.
Tapi kalau disbbkan pihak ktiga mmg sayerp x mampu menerimanya.
Huwaaaaa.. tapi redha je lah.
Nak tak nak, trima je lah :)
Itu la dikatakan dugaan... kekeke..

Sayerp x tahan lagik.
ye lah x kan nk main ulang alik ke cc kan.
Nk ke koptiam malas plak lebeh2 kalau sorang2 neh.
Si dia pulakkk sangat2 la bz di tapak pmbinaan aka site.
Sejak akhir2 ni manyak projek yang di kena handlekan. Itu la dinamakan rezki.
Time2 gini x de masa la dia nk menemani sayerp spt biasa.. huhh..

Pada sabtu yang lepas,
Sayerp & Si dia ke MallKb utk membeli modem BB.
Apa lagik BB dari Celcom lah.
Tapii opss opssss daftar yang prepaid sayerp.. ok la tus!!x larat nk baya beb kalau guna line.
Lagipun sayerp x tpikir pun nk potong line streamyx neh.
Eeee x mo lah.
Slama sayerp menggunakan nya, mmg sangat2 bpuas hati lah.
Cuma sejak akhir2 neh jerk x ok.
Disbbkan ada pembaikian dari segi kabel bwh tanah.
Soo bila dah settle pastii streamyx sayerp kembali ok kan.

Kiranya BB Celcom neh sbagai langkah jaga2 lah.
Dalam kata mudah, wt spare gitu :)

Pada hari sabtu tu, pehhhh benggang bangat!!
ye lah bila dah beli x leh nk guna pulak.
Entah knapa x dtect tau..
Huwaaaaa detect laa tapi x leh nk connect lak!! aiyakkk apa sal neh??? :(
Sedeyyy lagik skali.

Hah!!!
Masalah timpa lagik lolll.
My lappy pulak bmasalah pulak dah. Huwaaaaaaaaaaaaaaaa
Geram!!!!
Si dia pulak suh sayerppp format sndiri aka blaja gitu.
Kalau tidak asyik ke kedai jerk.
Tapi ops opssss semenjak beli lappy ni sayerp x penah format lagik tau :)

ok2 sayerp cuba.
Apa lagik mula ke tingkat atas MallKb utk membeli cd window 7.
Wahh smangat neh tapi dgn kerisauan kut2 x mjadi.
Yeap2 la kut2 x reti nk fomat/install kan.
Nama lg first time buat sndiri kan.
Malam sayerpppp sayerp terus mggodekk lappy ksayangan neh.
ALhamdullilah bjaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wweee happy nyaa!!!!!!!!!!

Hari neh hari yang sgt2 happy ok.
Dah boleh btenet dgn lappy ksayangan dgn streamyx dgn laju nyer.
WWeeeee..
Theme di window 7 neh sangat2 chantek ok.
Sangat2 bpuas hati lah.
Maklum la sblm2 ni pakai XP jerk. Hahhaa.
Punya la sayerp ketinggalan :)
Maluuuuu*

Skarang neh sayerp boleh btenet spuas hatiii.. yea yea.
x de buhsan2 lagik :)

No comments: