Wednesday, April 14, 2010

Keluhan biler server down!

Salam.
Sabar. Itu lah salah satu perkataan yang harus sayerp pegang skg neh.
Manyak tul dugaan yang ditimpa oleh saya,
Dugaan yg manyak?? adakah itu satu ujian??
Huish! apa la yang sayerp merepek kan ini yerk..?
hahaha.
Abaikan okeh!!
Sbenarnya sayerp tul2 teruji dgn masalah streamyx ni.
Kalau down kejap2 x pe jgk tapi ini mgambil masa hingga beberapa hari.
Adoii! manyak tension okeh!!
Perlu banyak2 bsabar shingga kan sayerp x boleh nk bsabar dah.
Hari2 sayerp call itu TM 100 utk membuat pgaduan/update statuss aduan yang inginkan line internet kembali okeh.
Adoiii!!! Seksa jiwa beb.
Lebeh2 sayerp ni hantu online kt lappy neh.
Siang malam keje sayerp duk ngadap menda neh.
Bila sejam x leh nk ngadapp mauu naik gilakkk ya. hahhaa.
Inikan beberapa hari.. adoiii x sanggup bpisah gitu.
Lebeh2 sayerp ni seorang biznes gurl kat dunia cyber neh.
Wahh gurl?? bukan woman ka? hahaha..
apa2 je lah.
So agakk rumit la sayerp nk settle kan kejaan neh.
Mau ulang aleik ke cyber?? eeee malas ok!!
Ye2 sayerp tahu pegi je lepak ke kedai mkn dh boleh tenet2.
Tapi kalau si kekaseh situ bkerja camne sayerp mau lepak2??
tetttt!!
Harap maklum yerk sayerp hanya melepas bsama si dia. kalau sorang2 tu mintak maap la.
Mustahilllll korang akan nampak sayerp melepak2 minum di kedai.
Di rumah lebeh baik kut! kekeke.

Alhamdullilah, slepas 3 hari, sayerp kembali aktiv! Yeayyyy!
Saya sukak!!!!!
Tapii pd malam hari ke 3 tu pulak, system streamyx mgalami msalah yg sama.
start je petang kira2 kui 6 smpai ke malam, mmg x leh on lansung ok.
Liplap2 jerk lampu dsl tu. huhhhhh.
Mau sajerkk sayerp mgetuk modem ini..
Tapi pk 1o kali, last2 sayerp jgk yang rugii. kekekeke.

Tettt.
Pagi ini bsamaan hari rabu.
Internet ku kembali oke.
Tapi x dapat nk mjanji shingga jam brapa tenet ni oke.
Sayerp bharapppp tak kan tjadi shingga bila2 lagik. hahahaha..
Yeap2 sayerpppppppppp x boleh nk idup tanpa dunia tenet ni.
Sungguh membuhsankan :(
Tolonggg!!
Jangan la hampakan sayerpp lg.. Sayerp sayang kamu yerp incik Stremayx!!

No comments: