Friday, April 09, 2010

Coretan Hari Jumaat

Salam.
Slamat tgh hari smuanya.
Korang dh pk kan menu utk dijamu slera oleh anda skluarga?
x kesah la bsama kluarga mahupun bsama rakan2 anda.
Yang pasti korang enjoy dgn mkn bsama2 tuu..

Disni kan, Cik An mgambil ksmpatan utk mgucapkan ribuan trima kaseh la pd yang dh memberi sgala komen2 pd entry cik an neh..
X kira la komen itu datang dr baik atau sbaliknya.
bagi Cik An, komen2 yang diberi tu adalah sbahagian pdapat korang.
So Cik an x mo la kata apa2 pasal komen mgomen ni.

Bagi Cik AN komen komen itu pdapat atau ksimpulan dr entry2 yang korang bc.
Tapi korang rasa x myenangkan diri korang.
Ada Cik AN nk kesahh??
hohooo.
Walaupun komen/pdapat korang itu adalah memberi kbaikan utk Cik An.
Tapi suma nya atas nilaian msing2 kan.
Smemangnya ada tu teguran tu ada betul nya,
Ada plak teguran itu hanya nk mjatuhkan kita.
Tapi Cik An x de rasa apa2 or tgugat lah. keke.
Korang rasa nk bg komen. sila2 sajerk.
Tapi kalau Cik AN rasa x perlu komen sbegitu rupa. Cik An akan abaikan sajerk.
Palingg rajin Cik An akan mdelete nya.
Heyy!!! naper nk delete??
loll!!
ikut suka hati Cik An la kan.
Nama lagik blog Cik AN.
Kuasa veto di tangan Cik AN ok.
Korang skada komen boleh la. x de kuasa nk mdelete or kata x suka.
X penah mjemput pd yang x suka dgn blog ini.
Suka hati Cik An la nk wt apa2 entry atau menempak apa jenis gamba pun.
Hohooooo x perlu la sorok2 menunjukkan kita niii tlalu baik!
huh. Kalau kita dh bgamba cam gitu, gitu la kita.
Jangan pulak kita hanya myimpan dlm hard disk tetapi x mahu bkosii kegembiraan dgn org lain.
Mcm kita nk sorokkan org2 tsayang pulak.
Knapa gitu..?
Memang la kurang manis kan.
Tapi x de la rasa bepelukk sakan hinggakan tlampau batas.
Adakah aksi melampau?
Rasanya tidak kut!

Pk2 la sndiri yerk!! Layannnzzz

No comments: