Friday, March 19, 2010

We'll pray for u.. get well soon Ayah May

Smalam.. kami skeluarga mdapat berita yg mengejutkan..
Ayah May aka pak sdara Cik An tlah dimasukkan ke icu pd jam 5 ptg.
Kiranya petang klmarin lah.
Ayah May ni, kiranya abg my mum lah. Ank kdua dlm fmily my mum.
Dberitahu, ksihatan nya agak membimbangkan jgk lah..
Kami yg brada di kb neh hanya nunggu masa yg sesuai lah.
Maksudnya if ayah may ditahapppp kritikal kami akan terus ke sana.
Kcuali beliau bansur pulih, kami mukin tak kesana lah.
hehe..

Tut2 dlm jam 10 malam, Ayah May dipindahkan dr iCU ke bilik utk membuat Ct Scan. Risau :(

Smalam jgk Cik An mula mggodek2 ticket utk ke kl tus.
Biasa la kalau nk cepat, price pun mahal la skit, skira rm 170-rm18 gitu utk air asia/firefly.
Tapi kalau nk MAS mmg abisss ksmuanya..

Pd hari ni, my mum call akaknya pulak, Cik Dah.
Alhamdullilah, ksihatan Ayah May btambah baik n boleh dimaksudkan wad pd ptg ini.
Tapi x tahuuu la mcm mana lg kan..
Apa pun An harapp Ayah May sehattt spt sdia kala. InsyaALLAH.

Kita semua berdoa kpd Allah agar Ayah May cepat sembuh, Amin...


No comments: