Monday, March 08, 2010

Trima Kaseh 'Kawan'

Lalallala~~ hati tgh senang. nk kta besday? lambat lagik. tapi tut2 dpt adiah beb. hdiah dtg dr jauh tuuu. jauh mana? ala kolumpo tu aja. Yang best nya kawan neh br jek an jumpa ok. Aisehhh br jumpa dh bagi2 adiah?? utk pengetahun korang2 la ek. menurut dr cerita2 kawan atas kawan cik an, kawan neh mmg seorang yg pmurah. pantang bjumpa ada jek buah tangan dr dia neh. Ishhhhh syiok mmg la syiokk tapiiiiiiiiiiiii pd hari itu cik an tekejut jgk la. aiyak!! dh la cik an x prepare apa2 yang special pun utk dia. pegi jumpa pun dgn tgn ksoong! Malu tu x leh nk luahkan mcm mana lah.. segan lolllll. kita jumpa dgn lenggang jek tau. hurm hanyaa ucapan trima kaseh sajerk dapat cik an ucapkan.
Suka nya!~ balik jek dr jejalan dgn my parents, terus jek amik gamba dgn paperbeg kaler pepel tu. kekeke. ;) auch bukan tsengaja pakai baju/tudung purple tp kebetulan. masa kuar dgn parents tu mmg pkenakan baju kaler ini.x kn la nk tukar baju kaler lain pulak kan. apa salahnya kalau sdondon. chumel bukan! hahaha.. perasannnnnnnnnn!!! :P
Huiyooo korang tgk neh.. manyak kan!!! korang jangan jeles or rambang mata ok. sumer2 neh dr pemberian kawan itu kpd sayerp. lalalallalala. Trima kaseh bebanyak yerk kawanku! Suka!!
Wahhh macam2 adowww~~ baju msjbox , cokelap ferrero, cokelap camior & mug utk saya dgn jgk si dia. Suka nya!!!!!!! boleh mkn cokelap manyak2. keekke
Tapi kalau mkin brisi? kita salahkan siapa? salahkan org yg bagi ni lah. haha.
Rezki jgn ditolak, pemberian org harus diterima dgn senang hati. Jadi dr simpan n tunggu expired baik kita mkn, rugiii wooo!!! hahaha. Brg sedapp :)

Mesti jgk korang tetanya tanya sapa la yang Cik An maksudkan 'Kawan' itu.
Apa lagik yuk terjahhhh ke blog 'Kawan' ini~~~

No comments: