Saturday, March 06, 2010

Tahziah~~

Salam SMuanya..~~
SLamat Pagik An ucapkan..~~
Disini an mgambil ksempatan mgucapkan tahziah buat kluarga arwah suhana.
Utk pengetahuan korang2 la yerk.
Suhana neh same school dgn an.
Walaupun kami same batch tapi kami neh x de la kenal mana pun.
Muka tu mmg la penah nengok tapi x penah btegur sapa.
Ini disbbkan kami brada dlm class yang blainan..
walau pun same block tp kalau dh class lain mmg pluang tipis utk bual2 neh.
Lebeh2 lagik kalau msing2 dh ada geng tsendiri. kekeke.

Sgt2 sedey akan berita kmatian sbegini rupa.
Ye lah slalunya kita akan dgr pmbunuhan di sana sini tapi kita x kenal org itu.
Tapi kali ni lain pulak jadinya..
Btapa kejam nya pembunuh itu kan.. Sanggup betul dia menikam org smanyak 7 kali..
Bunuh manusia mana leh samakan bunuh semut okeh.
Mcm mana la org itu tgamak membuat sdemikian rupaa...
Sangguuppppppp???!!! argggggg mmg di luar jangkaan la.
Kemana peginya pgangan agama.
Kemana ilangnya kewarasan sbg manusia islam.
Knpa datangnya keberanian yanggg mcm tu skali.
Ishhh!! Ishh...!!
HAnya dia saja boleh suspeks itu sndiri yang leh bg jawapannya..
Hanya krn arwah ni ada hubungan dgn lelaki lain sedangkan dia syiokkk lebeh kpd rakan sdiri..?
Wanita ditusuk 7 kali ekoran gara-gara cemburu. hurm
Sama2 lah kita sedekah kan buat arwah.
Semoga rohnya diberkati dan dirahmati oleh Allah swt serta ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh.

No comments: