Thursday, March 04, 2010

CHicken Rice!

Locations : Chicken Rice Shop
Activity : Mkn2 bsama org tsayang sblm bshopping brg dapo
Model : SMestinya sayerp sndiri yang gilakan bgamba. haha
Pantang duk menunggu mesti wt kuarkan hp neh. Lain la korang ada cmera canggeh2.
Kita ni harapkan hp sajerk. kekeke. Yang pasti mudah dibawa kmana2 kan.
2 in 2 gitu. kekkee (: CIta2 nk ada cmera sndiri tapi misi itu msih tgendala n tidak leh dicapai lagik. krn mcm2 menda yang lebeh penting utk digunakan. bwh btenang dulu yek Cik AN :)

Hurm, dh lama gak kami x mkn2 nsik ayam tuu.. rasanya btahun lamanya. Mcm last year rasanya x mkn nsik ayam tu pun tau. Entah knapa. hehehe.
Ari yang pegi neh 19 february kami x de masa2 nk ke tempat lain cuz kuar pun dh lewat, brg2 dapow pun blum di beli so nk tak nak kena la mkn di TEsco jgk! dr mkn2 fast food mcm burger or ayam sbaiknya kami ke situ utk mkn2 nsik. Lgpun brekpes lum mkn lg kan :)
Bsesuaian lah dgn perut lapa dikenakan pulak nsik ayam yg panas2. Sedapp!!

Oh Yaa!!! masa kami pegi tu ada promosiiii menu baru tau..Promosi Raya Cina still bjalan tapi x tahu la bulan march ni still ada ke tidak. Rasanya? ok! no bad la... nyamnyam. kemungkinan perut pun dh lapa sgt kan. keke.

No comments: