Friday, March 12, 2010

Bsama Shaizhar!

Hohooo.. Jangan korang buat apa2 andaian okeh.
Kang marah pulak si dia pada Ann.
Trima kaseh pd Shai krn sudi turun ke kb utk bsua muka/btentang mata walaupun kejap.
Trima kaseh pd si dia, kery krn menemani & bsikap sporting nya.. Waallamak.
Cayang kamu lah! :P
Walaupum saya ni milik si dia, tapi x de salah pun kalau bgamba sbg teman kan :)
Gamba ni credit oleh shaizhar yerk, an neh mana la reti bab2 ngedit ni. FAIL ok! hahaha.
Ciplak bole? hehe
Tidak lupa jgk gamba sbg kenang kenangan antara Incik Kerie bsama Incik Shaizhar :)
DI mana lagik kalau tidak di The New Horizon Garden Restaurant. hehehe.
Restaurant peveret kami la neh.
Harga yg sgt bpatutan & kena dgn slera kami bdua.

Hanya skeping gamba sajerk yang dpt diuploadkan, knapa? krn amik gamba skeping neh jerk. hahahaha :) ada plak tanya knapa. :P

Pssttttttttttttt : To shai, bila mau dtg KB lagik?? hehe. Bila ke sini, kosongkan perut anda ya. Manyak tempat yang an nk bawak, tapi disbbkan hari jumaat kedai pun mnyak tutup..
huh! ~~~ Masa pun mgejar kita, x leh lelama sgt lebeh2 hari jumaat.

Apa pun Thanks ya!!! shaizhar.blogspot.com/

No comments: