Wednesday, February 24, 2010

Tesco KB

Wahh!! Wahhh!! Apa neh..? kat mana neh..? Mcm pmandangan kat FoodCourt jerk..
sapa pulak ke FoodCourt ne.? Tapi di mana ya..??
Aishhh pelikkkk nii!!! hohoooo..
Jangan korang tanya manyak okeh, kanggg cik an lempang br tau..
ye lah,x dan cik an nk start cerita korang dh tanya itu ini. Saba beb!!
Akan cik an cerita slow2 ok. hehe.
Pd satu pg cik an ada ke tesco utk membeli belah barangan dapo.
Disbbkan si dia lambat ke sini, so cik an tpaksa la 'bshopping' sorang diri.
*ini lah jd nya kalau org tu yg sedang bkerja harus curik masa ke sini sedangkan si awek nyer pulakk memintak si dia menemani. Last2 padan muka, awek nyer kena pegi jln sorang2 dlm gedung tu. hahaha. Nsib la time tu pagik, olang pun x ramai. Bagaikan kedai itu milik ku! shopping sudah si dia pulak x smpai2 lagik.
Pala dh musing neh, kemana mau pergi ni. nk gerak memana pun malas. Perut pun dh lapa. hurm nk mkn apo la pepagik ni. fastfood?? erkk x lalu la nk mkn menda gitu pepagi. dh la tekak ni lapa nsik. jawabnya mkn kt food court je lah. hoho..
Ini lah ptama kali kaki neh mjejak kaki kt food court itu. huhu. jangan korang salah paham yerk kalau cik an neh jenis x mkn kt food court. heyyyyy!! sangat2 salah andaian itu...
Mana2 pun boleh la tapi entah naper sejak dua menjak neh mmg x ke medan mkn gitu.. Sooo pd pg ini, cik an mcuba la nsik blaukkan aym grg n telor, price nya rm 5. pastuu mbikk air sirap bandung + ice cream, rm 2.80. hoohoo.. ok ka??
Yang sedey nya itu lah otama kali mkn sorang2 jerk kt kedaii. adoiii wajib x abis cuz x meriah jerk rasa. kekeke. x de lah! Korang caya tak wlau cik an dh amik 2 lauk tapi x mcukupiii dgn spinggan nsik. keke. Nampak sgt cik an neh jeniss borosss bab2 lauk kan. kekeke :)

So korang2 tu jangan la memilih sgt tempat2 mkn ni. Yang penting ia bersih + sedap ok lah.

No comments: