Sunday, February 07, 2010

Prestige Plus Renaissance Hotel

Sayerpp sukaa!! sukaa!! hohooo.
Thanks ye yang!! Horeeyy.. Kalau last year bkaler pink tapi utk tahun ni kaler khitaman pulak.
Kira nya hitam itu mnawan lah. keke.
Sbenarnya utk last year pun, sayerp x abis guna tapi utk tahun ni gatal2 jgk nk memiliki nya.
Camne nk abis, mcm2 ado okies..
Kupon utk set lunch la, tea & dinner X lupa kupon utk spa la, fitness la & bla bla bla.
Mcm2 adooo la.. Mmg x leh nk abiskan walau dlm masa stahun.
Bukan apa, x bksempatan nak pegi lepak2 slalu..
Nsib la si dia, nk sponsorrr ini kupon utk sayerp.
Kalau tidak jgn nk berangan la ok! kekeke.
Kos utk jd member Renaissance neh, boleh dikataka ratusan ringgit jgk la.
Kang ckp lebeh2, kata menunjukkan pulak kan.
Oleh itu, sayerp cuma leh katakan ia bharga ratusan ringgit je lah.
kekekee.
Knapa ingin memilikinya??
Dgn ada menda neh, leh la lepak2 dlm kadar murah skit.
Walaupun kita kena kuarkan money utk mjadi member's tapii ia sgt2 bebaloi ok.
Sbbnya harga stiap kupon tu lebeh dr wang yg kita kuarkan itu.
Sbb tu lah sayerp kata membaloii.. Hehe.
Tapi menda neh br jek dapat so x bkempatan utk cuba2 menggunakan lg.
Lgpun no time lg utk relaxing smbil minum2 mkn2 di situu.
Tunggu laaa bila ada masa yg sesuai kan.
Lgpun menda neh hinggah januari 2011.
Jadinya manyak masa lagik & x perlu kalut2 utk menerjahhh nya.. hehe.
Sesapa nk join sama, boleh aja.
InsyaALLaH. Perbelanjaan ditanggung oleh Mr! haha..
*Bengkurapp la my sayang nanti!! hehe.....
Jangan mrh ye yang (:

No comments: