Saturday, February 06, 2010

Last week!

Sabtu btemu sabtu.~~
Ini lah jadinya kalau memperlambat kan upload gamba tbaru.
Jadinya citer sabtu lepas di publisahkan sabtuu ini. Haha.
Dlm kata mudah, lewat sminggu gitu. haha.
Naper ek? Sgaja atau tidak di sengajakan?
Gara2nya sbb malaih kutt!! hehee..
Bila trasa nk menguploadkan baru la tgedek gedek wt entry.
Biarpun menda neh blalu, tapi bg Cik An, menda neh baru jek okies..
Yeah lahh. Walau menda neh dh basi tp msih segar di ingatakan gitu. keke.
Sbenarnya last week kami nk mkn2 ke kampung kraf ok.
Tapi disbbkan si dia lambat smpai, tut2 tpaksa la tukar tempatnya.
Sbenarnya kami tetapp ke kampung kraf. Kiranya meninjau apa yang ada kan.
Ye lah time tu dh kui 3 lebeh. Jadi tahu2 la lauk pun sudahh khabisan.
Time tu yang ada cumer nyer ikan keli n baki2 serba skit kuah..
Ishh!! mana cheq makan ikan keli.
So dgn frust nya blalu pergi. keke..
Duk mikiq ish ish nk g makan mana neh.
Nk ke hayaki? Rasa buhsan la. Rasa nk mkn nsik bserta lauk yang best.
Jam hampir kui 4 dah, nk ke mana neh...
Vroooooooommmm x de tempat lain dh terus menuju Horizon.
Nsib la num nya stiasa ada di phone book :)
Tut2 smpai di sana kami teruss ke meja yang bnama KHAIRI.
Apa lagikkk, mkn time!!
Punya la lapa time tu.. Mmg lapaq gilerrrrrrr.
Sharian x mkn apa2. Eh eh mkn! hanya la sketul dua kuih. Sooo apa lagik siap mnambah2 la..
Hohoo ancuss diet! sndiri ancus. Bila masa saya ni bdiet kan. keke.
Sgt2 bselera lagi pun dh lama KAMI x kesana okies.
Klau dulu2 stiap ari minggu ke sana.
Tapi skg tidak lagik. Entah knapa, x kesempatan nk g mkn kut.
Hanya kluar dekat2 sini aja..
Ckp2 jgk meh2 kita tempek gamba okies..
Kiranya pyudah ayat dgn gamba aje lah yerk. hihiii..

1 comment:

cik yati said...

i miss that tomyam... xoxo