Wednesday, February 10, 2010

Kg Kraf~~Sabtu lepas

Tuuuuu dia~~
Amboiii laukkk. Mcm2 ado, penuh meja ok.
Kalau nengok lauk neh mcm la 3/4 org makan pdahal hanya kami bdua. keke.
Tapi murah jerk ok.
Korang jgn pulak pk smpai puluhan ringgit.
Maklum la lauk2 kampung smestinya nya murah kan.
Eh ada gak mahal tapiii kalau kita pandai cr tempattt murah mesti kita rasa harganya sgt2 bpatutan. keke.
Utk hari sabtu lepas, 6hb feb. Kami ke kg kraf utk menikmati hidangan mkn tgh hari.
Hari tuuuuuu mmg kami dua neh x saba ok nk ke sana.
Excitedddddddd gilerr. hehehe.
ye lah first time kami ke sana. lauk pun tinggal 2 jenis.
Kali kdua pulak suma lauk pauk dh abis kcuali ikan keli grg.
Ttapi pd hari tu, wallamakkkkkkkkkkkk mcm2 adooww. keke.
Apa lagik mata kami bdua pun bling2 la.
Nafsu makan mula dtg, sumer lauk nak ok! kekeke.
Utk hari itu ada ikan patin, sayur lemak, sayur cuk paku, ikan panggang tawar, budu, buah timun (tembikai) serta air sirap bandung.
pehhhhhhh kenyang giler beb. Nsik pulak mkn jenis skit2, kerie siapppp senduk nsik tu penuh pinggan ala2 tinggi bak bukit gitu.
hey hey hey sapa kata cik an x leh abis??? haha.
Abis ok! licin woooo.
Walaupun lauk2 tu simple jek bg korang tapiii krn lapa, sedapp n korang nengok suasana nyer sgt ramaiii. Pasti korangg sgt2 enjoyy mkn di situ tau.
Semuaa org ke situ mmggggg mkn kenyang2 yerk...
Harga tu x soh nk nanya ler, mmg murah.
Cuma, rm 18 ok!
Bagi kita rang neh murah la. kekekeke..

Pd keesokkan harinya si keriee mula tmimpi2 nk mkn lagik di situ.
Siapppp mmogok & x lalu mkn di rumah ok.
Tapi disbbkan keje yanggg manyakk, shingga hari neh kamis, kami x bkesempatan utk ke sana lagik.
Takpe la yang. Tunggu hari minggu akan dtg ok!
Don woryy!!! pasti kita akan mkn kt situ lg, insyaALLAH.

* pssssttt!! hanya gamba si dia sajer, gamba sendiri? nak amik camne, blum apa2 si dia dh jamah budu.. aishhh!! haha. lapaq sgt la tu. HUuwaaaa, sian sayang neh ok, x de gamba :( sedey!

1 comment:

nOr pOtpetpOtpet said...

meme pOm...
sukO ngak make c2...
dh la murOh....
sedak plOk tuh...
pah leOk plOk byk jenih.....