Saturday, February 13, 2010

CHEESE TART....yummyyyyyyyy

Delicious cheese tart!!
Sedapp Gilerrrrrrr okeh.
Mmg x rugi ah kalau korang orderr menda neh dr Kak Sue.
Opss sesiapa yang mmg kt kb, boleh ah order menda neh kt Kak Sue okeh..
Kalau korang ke pchepa boleh la singgah ke rumah nyer..
Kekeke.
Stahu an lah kita leh amik sndiri n mintak Kak Sue delivery tau.
tapi tang delivery tu mesti la caj skit2. Not sure bout harga delivery tu.
Boleh2 la korang nanya Kak Sue sendiri yerk..

Alhamdullilah bkesmpatan jgk la sayerp mngorder 60 biji cheestart utk diri sendiri & Kerie tau.
Dh lama sangat kami tangguh2 nk mkn menda neh.
Bkn apa, asyik nengokk Kak Sue busy n full sajer.
Mmg x leh nk celah2 walau kempunan. keke.
Kalau koranga ada trasa nk mkn, cepat2 la korang book hari yang korang rasaaaa nk g amik tau.
Kalau last minute neh, pluang nyer agak tipisss laa..
Ini krn ramaiii gilerrrrrrrrr yang menempah utk knduri2/mkn2 tau.
So kalau last minute neh korangg jgn lerr bharapp sgt ler.
no sesi2 pujuk memujuk ok. keke.
Tak di layan gitu! kekeke

Korang2 leh layari ke website kat sue utk menempah sgala mak nenekk kek, tart dn jugak brownies..
Mcm2 ada okeh. Sumer nyer sedap2.! kekeke.
AIk memuji nampak!! keke. eh ye lah, bkn apa, an sudah mcuba segalaaa yan disdiakan oleh Kak Sue neh. Dr segi cupcakes, brownies, cheestart. Mmg sodapppppppppppp!!! ;)
Cakap2 mana url nyer? meh2 an tempek website Kak Sue yerk!
Tu diaaaa! korang jgn segan2 nk email or call Kak Sue teruss ok..
Pastiiii dilayann dgn scepat mukin gitu!
Pkhidmatan nya sgt tiptop!
Bab harga tu korang jangan risau, mmg sgt2 bpatutan tau...Sumer org mampuuu merasai gitu! keke.

Utk cheestart neh,
BLUEBERRY / STRAWBERRY CHEESE TART
2.5 cm bottom , 5 cm top (30 pcs) = RM 24.00

Murah kan.... yg penting rasanya!!! hehehe..

No comments: