Wednesday, January 13, 2010

Spread The Love Contest

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA~~
Yuk2 kekawang kita sertai contest yang dianjurkan oleh iqafi:
Hehe...
Utk pengetahuan korang2 la yerk~~Ni lah first time an masyukk contest tau.
Entah la slama neh segan2 sikit nk msuk tapi kali ni rasa tbukak hati plak nk cubaa..
Ala2 suka2 apa salahnya kan ;)
Kalau korang2 nk cuba nsib n suka2 boleh la join same ek! ;)
Syarat2nya korang masyukk jerk blog iqafi tutt okeh!~~ mudah sajerk...

Term & Condition:

1) Peserta haruslah mempunyai blog
2) copy banner di atas dan letakkan di side bar blog anda...dan link kan kepada... http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
3) jadi follower blog saya.
4) jadi follower blogshop saya. http://spreaddlove.blogspot.com (bermakna..anda perlu menjadi follower..2 buah blog..hehe)
5) buat entry bertajuk Spread The Love Contest
6) dalam entry anda..haruslah ada banner di atas..linkkan pada.. http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
7) sila tunjukkan 1 gambar anda yg menunjukkan kasih sayang..tk kire la gmbar couple.,suami isteri,kawan2,anak n ibu..anak n ayah..adik beradik..asalkan menunjukkan kasih sayang.(ingat..1 gambar sahaja!)
8) tinggalkan link entry anda di comment box entry ini.
9) pemenang akan menerima 1 set couple tee dari blogshop saya dan 1 hadiah misteri. Anda boleh memilih design n size yg anda suke. (berapa org pemenang akan diumumkan kemudian)
10) dan last skali..jemput la clik nuff sy skali..haha
11) tarikh tutup penyertaan adalah pada 12.00pm - 1 feb 2010
http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
*pssstt : kalau korang2 nk klik 'image' pun blh, teruss masyukk ke blog "Nur Iqafi" tau.. ;)

2 comments:

iqafi said...

hi..goodluck..
thanz 4 join my contest..:-)

Nik Nurehan said...

ur welcome! hihi..
ala suka2. keke. segan la pulak.