Saturday, January 02, 2010

Jalan2 di Tesco


U Loook pink la Cik An~~ hehe..
naper x pekena pants colour pink jgk baru la satu set pink kan..
Include beg skali. naper x bwk pakai pink colour yerk..?
Auuccchsss sgt2 mnarik la yerk kalau pakai kaler pinks..
Smestinya org skeliling akan melihat sayerp smbil tgangga.. Tekezuupp!!!!
Mulut2 murahan smestinya mula bcakap ttg sayerp kan! kekeke.....
Eee mintak maap la yerk. x kn sayerp nk mgenakan suar colour pink kcuali la suarrr tido ;)
hehee.

Gamba neh bkn nyer gamba tahun baru tapii ni dikitakan gamba tbaru yang baru jek diambil oleh orang tsayang, Incik Khari pd pg tadi di Pasaraya Tesco..
Pagi td tu dimaksudkan, pagi sabtu bsamaan 2 Januari 09 lah ;) hehe...........
So entry ni dibuat pda ham 12.38 tgh hari :)
Gamba ni di mbik di bahagian sayur2 tau.. smbil2 memilih buah sayur/buahhh smpat la sayerp memintak si dia mgambil gambaa kuu~~~
Tapi hanya skping ini sajerkkk yang dimbilnyaa.. hahha.
Buang tbiat bgamba di pasaraya............

Pd korang2 smestinya pkara biasa kan, hurm smemangnya biasa cuz dulu2 pun an pun suka bgamba x kira tempat tapi skg neh dh pandai segan ok.
Cuma yang bezanya pg td, pasaraya tu kosongg saje. iya2 lah time tu br kui 9 pg..~~
So hanya sbilangan org sajerk yang terjah pepagik2 ni kcualiii la ada sale scara besar besaran :)

Utk pgentahuan korang2 la yerk.
Dh lama kami bdua x ke mall bsama2 tau... entah knapa skg neh malas sajork masuk mall sejak2 eksiden yang telah blaku di mall kb tu kan.
Jadinya mood ke mall tu kurengg la skit...
Gara2 brg2 sndiri hampir habis nk tak nak haruss pegi jgk la..
Eh eh mkn nya saya x ke mall dgn parents tapi sayerp lebeh slesa kalau membeli kperluan sendiri tu dgn si dia...
Iya2 lah kalau ke mall dgn parents, smestinya dia bayakan.
Kalau slalu2 x best jgk lebeh2 kita sudah ada pdapatan sendiri walau pun sdikit.
Tapi cukup la kalau nk membeli tuu...
Jangan plak korang2 salah paham yg saya x bshopping dgn duet my parents!
Salah tuu!!!!!!!! Slalu sangatttttttt saya menggunakan duet mereka tapi skali skala apa salahnya mgeluarkan duet sendiri lebeh2 brg2 yang dibeli tu 100% sayerp guna sorang2 tau :)

Alang2 membeli haruslah sayerp membeli barangan kperluan dapo spt ikan siakap, sayur2, buah. Iyor2 la kita kn sbgai ank, x perlu kedekut tang mgeluarkan duet utk brangan rumah tau.. x kn la nk harap parents kita saje kan..
Ala korang pun mcm tu gak kan..
Duet kt mana2 leh cari, slagi kita usaha :) tak gitu..? ;)

So apa lagik yuk kita pegi membeli belah lg...

Kalau pagik ke Tesco, petang neh kita ke mana yerk yang...???
Dgr kata ada sales 70% di mall Kb..?
Msih ada lagik ka..???
Barangan sukan2 such as kasut/baju..
Dari harga rm 300 ratus lebeh ke rm 70
Aiii ada brani utk masuk ke sana..? hehe..
InsyaALLAH.

*Malang tidak berbau. Memang kalau malang boleh dihidu senanglah kita mengelakkannya.

No comments: