Saturday, January 23, 2010

HAPPY Prabayar


Helow Smua..
Morning~~ hiihiiikk..
Apa kes neh..??? Apa maksud gamba di atas yerk..
Hohoo. wahh mewahh wehh!!
'Anda jawab, Kami Bayar'. Kami tu maksudnya org yg telipon la kena bayar. Smemangnya org yang jawab tu x kena bayar okies. haha.
Ke apa yang dia rang cuba smpaikan ;) hihii.
Sajerkk jek!
Smbil2 menunggu trafik lite bakalerr ijo, apa lagik tangan pun gatal2 la nk mbik gambo yerk.!
Tapi kali neg bkn nya nk mbik gamba sendiri tapii sign board neh!
Sign board..?? eeeee apo yokk org manggil menda neh?
Hehehe.

Sbenarnya Cik an x guna pum pek 'HAPPY' neh cuz Cik An kan guna line Celcom.
So x de tpikir nk tukar mana2 rangkaian lain.
Cik An sajerk la nk promoteeeee pek 'HAPPY' neh.
Alang2 wt entry 'HAPPY' la katakan. Dapt jgk serba sikit info kan ;)

Yuk kita share apa yang best kalau guna 'HAPPY'

1. Happy To All Networks
You'll enjoy great value with a flat rate of 33sen/min to any network, nationwide.
*We charge by 20 secs blocks so you don't pay a full minute on short calls!

2. Happy's Cheaper Long Calls To All Networks
We’ll stop charging you when your call reaches 3 minutes or 99 sen. After that you'll talk for FREE until your call reaches 15 min! Then it’s back to the Happy rate.

3. SMS
7 sen per SMS to all networks. 5 sen per SMS for Happy to Happy.

4. 60-Day Validity
Stay valid for 60 days when you reload your Happy prepaid account, regardless of the reload amount.

So bagi korang2 yang suka abiskan masa dgn phone apa lagik, sila2 la btukar dgn mgguna 'HAPPY' yaa...

* Cik An? sudah mcukupi dgn apa yang ada neh!! hehe. tak gitu yang? xmo tuka2 dh ok!

No comments: