Thursday, January 07, 2010

Charm Bracelet



Oopss apa ituu...??
Sbenarnya menda neh dh lama tau tapi br hari neh rasa gatal2 jek nk tempek my new charm bracelet. hehee.. Saja nk nunjuk2 kt korang utk korang iri hati sama sayerp. Wahh gitu!
Jahatt nyer sayerp neh... keke..

pd 20hb yang lepas, sayerp ada ke kedai silver yang brada skitar jb bsama my aunty Rubi n kawan2 nya..
X tniat pun nk beli menda sbegini rupa. Opss mmg ada niat tapi x tpikir pun hari tu nk beli menda neh. Duk pk nk beli loket n rantai yg biaso2 sajokkk. keke..

Tutt2 tbuat menda neh.. menda ni sumer nyer dr silver. maksudnya dr segi loket n gelang lah..
Korang nengok mukin biaso sajok tapi kalau tgk real pehhhhhhhhhhhh chantek giloss.
Pasti korang2 tpikat punya lah. keke

Utk loket2 ni kan sgt2 la unik tau. ia nya jgk boleh dipakai di leherr~~
Kiranya pakai buang la neh. nk jadi loket di leher pun boleh, nk dijadikan gelang pun blh.!
Suka Suka!!!!
Nsib la ada CikBie yang bg idea mcm neh.
Kalau nak harap sayerp? Smestinya x timbul punnnn.
Mesti ikut org kedai itu sajerk~~~

Tut2.
buat2 menda neh skitar 19+ lebeh kut.. lepas sesi tawar mnawar gitu.
Dpt la dgn harga yang bpatutan skitar rm 160 .. Opsss yang syiokkkkkkkk sayerp juz baya rm 150 aja n slebihnya itu dibayar oleh aunty Rubi ;) bestt kan!!

Thanks ya CikBie sbb bawak An ke sini.. Kalau x krn CikBie smestinya an x dpt miliki gelang neh lagik.. hehehe

Bagi korang2 yang bkenan or ingin melihat barangan silver boleh la ke kedai K.B Permai..
Ia nya bdekatan sajerk dgn Trafik Lite menuju Jambatan Sultan Yahya.

K.B Permai
KrafPerak Kelantan Silvercraft
Jalan Sulatanah Zainab, 15050 KB.
num : 09 7485661

Yukkk kita ke sana lagikkk~~~~~~~~~ ;)

No comments: