Thursday, January 14, 2010

Cabutan Bertuah MDM 2010

http://mdm7781.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

Helowww..
Slamat Petang~~ wah sudah tjebattt dr donia contest la pulakk..
Wahh wahh.. kekeke.
Bukan apa, dr duk pk terus terusan tanpa sbarang idea, baik jek join mana2 contest yang tbuka kan. walau pun x de lah menaruh harapan utk menang tapi apa salahnya mcuba kan.
Pssstttttt bkn kena sbarang caj pun. keke ;)

Contest utk kali neh drpd azrisha03
tapi kita terjah ke blog nya yang satu lg okies.
http://mdm7781.blogspot.com

Apa tunggu lagik jum la smua kitaa sertai contest neh.
Bkn rumit pum bak kata mcm mkn kcang sajerk. sonang beb!
Syarat2 untuk menjoinkan diri untuk Cabutan Bertuah MDM 2010 nye adalah :

1) Terbuka kepada semua bloggers tak kira lelaki ke perempuan;
2) Buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MDM 2010;
3) Letakkan banner di atas di dalam entry dan di sidebar, link kan ke entry ini
4) Mestilah dan wajib jadi follower blog ini (sebab nak bagi hadiah untuk follower kan);
5) Tarikh tutup adalah 10 Februari 2010;

tetapi, ada tetapi tu....pada 16hb Januari 2010 jam 2 petang ada 2 cabutan akan dilakukan untuk hadiah VOUCHER PERCUMA BUKIT GAMBANG WATER PARK KUANTAN, PAHANG setiap seorang. nama akan diumumkan pada hari yang sama 16hb Januari 2010 jam 3 petang dan akan diposkan kepada 2 follower bertuah ini pada hari 17hb januari 2010...sekiranya pada 16hb januari 2010 tidak ada respon diberikan daripada yang bertuah, maka kepada penyertaan yang sebelum 16hb ini hendaklah meng EMEL kan kepada saya nombor telefon anda supaya mudah saya hubungi dan bertanya alamat, kerana saya ingin poskan dengan segera pada hari AHAD 17hb Januari 2010. emelkan ke azrisha03@yahoo.com

jadi apa tunggu lagi....
6) Letakkan Nama anda di sini (ruangan komen), dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat......
7) 2 cabutan seterusnya akan dilakukan pada 21hb Januari 2010, jam 11.59 malam dan akan diumumkan pada 22hb Januari 2010. dan akan diposkan pada 23hb januari 2010.
8) 6 cabutan seterusnya akan dibuat sebelum 10 FEBRUARI 2010.

Apa korang tunggu lagik. Jooommmm!!!

1 comment:

~aSHa~ said...

salam ziarah

Terima kasih kerana menyertai cabutan Bertuah MDM 2010.

Good Luck

salam
mama MDM

/psst sori dik lambat reply...selalu akak guna pc..pc tu zaman tuk kaduk kot...tu yg tak leh baca...tapi kat part bawah leh tgk..ni guna lappy