Monday, December 07, 2009

NEwHOrizon - 7 DEC 2009






Hip2horeyyy~~
Seronok nya dlm hati. Sayerppp Sukaa!!!
Sayerp suka sgt boleh mkn2 neh.
Sayerp suka sgt2 bila bpeluang mkn di horizon neh.
Knapa?
Krn lauk2 nya sgt2 la sedap, mmg kena dgn slera saya
Krn bsama2 org tsayang pastiii la suka kan..
hehehe.
Kami ni ala2 regular cust d situ gak la.
Stiap bulan pasti kami terjah ke sana, kalau tak skali, dlm 2 kali dlm sbulan.
Kalau tiap minggu tu?? x la kut.
Mana la ada masa nk pegi slalu.
Si dia pun sejak bkerja neh, agak kebizian tau..
X leh la menemani sayerp spt dulu2 lagik.
Yo lass duk 'mganggur' kan.
Skg neh nama lagik sudah 'bekerja' haruss la bz di opis/site kan.

Spt biasa lah, sblm kami kesana, pasti nya akan calling2 dulu utk tempahan.
ye lah, bila smpai jek terus leh duduk n mkn.
X perlu2 la menunggu kan.
Saveee masaa tu!! keke........
Mcm biasa gak la, kami menempah utk Set A yg sesuai dimakan sramai 2/3 org gitu.
Kalau dua org mcm kami neh, slalunya ader jek lauk yg x abis..
Slalunya ikan lah yang mjadi mangsa tau. haha.
Opss! takluper gak tomyam ituu~~~ keke..

Total utk mkn2 hari neh, rm 62.40

Thanks dear sbb blanja sayang neh mkn2 ;) MUaxxshh~~!!

No comments: