Sunday, December 20, 2009

Mcdonald's Drive Thru 24 Hours~~

Hellow Semuaa~~ Morningg~~
Salam hari ahad yerk.
Kpd yg bkerja, slamat menunaikan tanggungjwab yerk.
Kpd sesiapa x bkerja spt sayerp.. hehe.
Rajin2 la mcari keje x kesah la keje d luar mahupun keje d rumah neh.
Hey sapa kata sayerp x bkejer.
Cuma keje sendiri2 sajer. So income nyer kureng la skittt dr korang2 tu..
Takpe. i'm happy dgn khidupan skg neh ;)
X tpikir pun utk 'stop' dr b'biznes scara online neh.
So far ok, tapi biasa lah adat biznes kejap laju, kejap slow.
Tapi alhamdullilah lah cuz sayerp dapat maintainkan biznes ini shingga hari neh.
Stahun lebeh tu mcm2 rintangan.dugaan jgk yg sayerp hadapi.
Berkat usaha, sokongan dr org2 tsayang alhamdullilah boleh dikatakan bjaya lah. keke.......

Eh eh apa kena mgena story diatas dgn title di atas neh..?
Mcm dh larikkkk tajuk jek kan. keke.
Ampunn~!!

Last day, Pepagik lagik skitar jam 9 lebeh gitu.
Kami 'on da way' ke rumah Adik Ellena.
Opss pepagik ke tu? haha.
Pagik la tu. Pagik dh terjah umah org, slalunya terjah ke pasar kan. keke.
Kami ke sana utk bhimpun di rumah nya.
Dikirakan ia kali tiga la kami ke sana tapi yang bezanya kelmarin tu kami akan ke rumah pihak lelaki.....
Hurm x kan la kami nk kesana dgn perut kosong.
Harus la di isi dgn apa2 kan.
Nak ke kedai mkn, rasanya malass lg pun risau gak kalau tlewat..
So kami singgah aja mekdi scara drive true yang baru sajer di buka..
Mekdi ni brada di Jalan Wakaf CekYeh~
Lepas skit aja dr Store Ariani. keke.
Ala dr jauh pun dh leh nampak sign board Mekdi itu. keke....

Utk brekpes tu, x manyak pilihan yang ada.

So kami memilih filet o fish & Sausage McMuffin with Egg ;)
Kiranya amik satu set dgn air lah...

Tunggu punya tunggu dah pun siap.
Kiranya kami bdua brekpes dlm keta je lah smbil2 si dia ke rumah Adik Ellena.
Best jgk~ dh lama kami x mkn2 cam gini ..
Kan,kan yang ;)

Hurm alang2 menunggu mkanan siap, apa lagik yuk kita bmain dgn hp ;)
Hp kan ada plbagai kgunaan. Nak ada cmera sndiri lum tmampu utk membeli nyer.
So guna je lah hp yang canggeh ini. keke.







* Dh lama x tempek gamba org tsayangg. hehhe

No comments: