Saturday, December 05, 2009

Klik2 Nuffnang~~



Slamat Pagik Smua nyaaaa.... Korang2 dh brekpes ker..?
Pagik neh, Cik An dh makan karipap sardin n seketul biscuit tart. hehe. (biskut raya aji still ada okies) eekeke. Korang lak mkn apa yerkk...?

Hurm,
Korang perasan ker akan image di atas tu...?? apa ekk..? hehee..
Skg ni, utk pengetahuan u'all.....
Cik An dgn smangat nya mgaktivkan diri dr donia nuffnang~
Eh eh korang jgn plak salah paham okies..
Dr segi 'klik2' nya sajer..
Kalau korang neh baik hati, sila2 la klik my iklan tajaan nuffnang tu yerk.
Then, korang tinggal lah msg kt chitchatting box tu..
Pastiii Cik An akan membalas nya..
Ye lah, apa salah nya kita bkerja sama kan.
Sama2 menambahkan incomeeeee yang smemangnya mudahhhhh utk diperolehi. keke..

Dengan tamaknya kan. Cik An tlh m'aktivkan smanyak 4 'blog' dlm satu account!! hhoohooooo.
Ish br jek startt okies.
InsyaALLAH btambah2 la rezki kalau ramai yang tlg klik2 nuffnang dr blog an ni yerkk.
Meh la kawang2 kitaaaaaaaaaaaaa main klik2 nuffnang.
X kn nk klik2 layan game sajer..
X kn korangg enggak mauu duetttttttt.Kayorrrr!! Kayoorr!! hahaha..

1. http://niknurehan.blogspot.com
2. http://www.an-wardrobe.blogspot.com
3. http://an-exclusive.blogspot.com
4. http://witch-mp3.blogspot.com

4 comments:

kenwooi said...

wow.. so many blogs? =)

kenwooi.com

:: Feez_Mior :: said...

an, meh kte same2 membantu yer.. haha :01

Nik Nurehan said...

ken : yeap. haha. don forget to visit ya...

Nik Nurehan said...

fyzah : jum fyzahh..~~ br laju skit. kalau tidak slow sgt la.. ;(