Wednesday, December 16, 2009

He's Too Busy!

busy Pictures, Images and Photos

Bfore this :I've asked to see him & he said he wants to but he's really busy so he'll come see me when he has time.. Hurm OK lah. lagik pun dia kata hujung minggu br nk dtg KB. Disbbkan si dia kata mahu menemani sayerppp utk 'bshopping' Tapi ari ni dh last day utk 'bshopping' brangan itu, tapi hari neh gak la dia badmood. Agak2nya mesti sayerp tpaksaaaaa kuar 'bshopping' sorang2 neh. Huhh.. Kalau tahu, awai2 lagik sayerppp 'bshopping' tanpa menunggu si dia. Settle awal2 lagik baek kan tapi ni lah jadi nya kalau ditangguh lepas shari shari. Tutt2 tiada masa lagik. Hurm hari neh, almost no time to talk to me.. dlm kata lain x de masa or x mo ckp2 yerk. Sblm hari neh, ok jek. Sesibuk mana pastinya si dia akan call tanya kaba or sms to me. Hari neh, berubahh okeh. Sgt2 x suka..
Takpe lah, nk wt camne, nk tak nak kuar je lah.
Mcm la x biasa kuar sorang... ;)
Horeyy~~ Ari neh nk g sana sini servey brangann utk bshopping la.
Tahu2 je lah kalau kuar sorang.
Kata sejam harus jdnya sjam lebeh. kuikui..~~
Yuk!! Yukkk!!
Therapy di kala sedey jawapan nya smestinya "Shopping"

*Tut2 timbul sms si dia jam 1.07 ptg hanya satu pkataan yg t'tulis. * SIBUK

1 comment:

~mrs.amy ~ said...

sabar ann...i've been tru this a lot of time...
baik bt xtaw je sbb kalo dipkirkan sgt, merana diri...bt sakit ati kita je kn? so, chill;))