Sunday, December 06, 2009

Hayaki


6 Dec 2009
Salam. Hyee Bloggers....
dh dnner ker..???
Kalau tanya cik AN mesti la cik an dah jawab sudah kan.
ye lah skg neh dh kui 12 lebeh.
Ehh~~ dh kui 12 lebeh laa. Haaaaaaaahh!! agak tekezuppp!!!!!!!
X perasan plak~~ cept pulak masa blalu yerkk.....
Ingat kan br kui 11 lebeh gitu2 aja.
hahaha. APo Laa...

Hari minggu neh, korang wt apa yerkk..??
Hurm,
Kalau sayerp juz lepaking kt rumah jek cuma belah ptg nyer kuar dgn si dia yerk...
Itu pun si dia curik2 masaa utk bjumpa dgn sayerp.
Maklum la keje 'kuli' neh. hari2 perlu kejer....
Slagi x tup mata, kerja kerja kerja..
kekekkee.....

Sbenarnya kami nk ke horizon tau, tapi 2x call jawapannya tetapp sama. FULL!!
Aiyorrr...~~
Peruttt sudahhh kelaparan neh.
Ye lah, pagik juz mkn sketul karipap kan...
Mula la pening2 kpala disbbkan lapaqqq sgt!~~~
Masa neh dh kui 4 lebeh tau. lum mkn apa2 dr pagik.
Karipap tu x dikira la yerk...
Tut2 terus ke hayaki, dh semua restaurant yang best2 tu tutup dn akan dibuka pd 6 ptg pulak.
Aiyorrrrrrr~ lambat lagik.
Lagi pun kui 5 nanti dh kena balik.. HUhh~~~~

So menu utk ptg neh, nsik lemak hayaki bsama manggo ice rock n sirap+cincau bandung..
Price utk 2 org ari neh, RM 16.40 :)

No comments: