Thursday, November 19, 2009

Selamat Hari Jadi ~~


Selamat hari jadi ke 33 hari ini
Buat diri mu, Lin...~~~
Moga panjang umur murah rezeki
Hidup sentiasa diberkati Ilahi
Meningkat taqwa dan iman dalam hati
Berjaya dalam menempuh hidup ini

Bersyukur atas segala nikmat Allah yang tidak terkira
Punya keluarga dan sanak saudara yang bahagia
Punya anak suami yang sihat sejahtera
Punya kerjaya sebagai suri rumah n isteri yang bjaya..

Happy birthday Pictures, Images and Photos

Happy Besday Lin~~~

** http://linmdnoor.blogspot.com

Hurm.. serba ringkas yang ingin an ceritakan kat sini....
An kenal Sis lin neh melalui online tau. tapi jangan plak kata kenal melalui personal blog neh.
Agak mustahil la. cuz masa an kenal lin tu, an dh start wt private blog tau..
keke. kalau gitu smestinya an kenal Sis lin neh melalui biznes online yang an usahakan itu..
Mana lagik kalau tidak d an-wardrobe.blogspot.com kan. keke.
wah siap masukkan url penuh tu.
Bmula di situ la hubungan kami tjalin. kekeke.
Utk pengetahuan korang2 la yerk. Sis lin neh merupakan regular cust an tau..
Kiranya stiap bulan pasti si dia neh bshopping baju di situ. keke.
Jgn kata stiap bulan, ader jek baju tbaru lg tkini smestinya Sis Lin ni akan booking/membeli nya. kekekke. Syiokkk bangat..~~
Bsyukur jgk la, sbbnya an an dapat regular cust yang mcm neh.. kekkee..
Bsyukur jgk lah krana diberi pluang utk mngenali nya walaupun dlm tenet/phone sajer.
Msih x bkesempatan utk detim2 lagik.
InsyaALLAH Sis Lin, pasti kita akan ketemukkkkkkkkk okies ;)
kekeke.. kalau ada jodoh x kemana, x gitu... keke.
Wt masa skg neh, jodoh kita melalui alat yg canggeh ini. Esk2 pasti kita btentang mata lak. keke.

Apa pun, disini an mgambil ksempatan utk mgucapkan happy besday yg ke 33 yerk lin.... ;)

hehehe.. pssssssssssssstt, Cake tut!!! jangan luper pos esk petang ya!! hehehe...




No comments: