Tuesday, October 20, 2009

SecRecipe MallKB

Salam....
New entry mjelma. hikhik.
mcm biasa la, kalau blog neh mesti pasal mkn2 kan..keke.
Itu je lah yang dpt kami kosikan bsama..
Apa taknya.
Kami kan still duk asing2 ni.
Bila dh bsama harus la kuar mkn2 kan.
Jadi nya entry dlm blog neh mesti pasal mkn2 aja..

Tang shopping2 neh x kn nk bgamba jgk.
Lagipumm kang ada ada mulut2 lembek yangg mgata mcm2 kan.
Kata nk nnunjuk beli itu ini.
Skali skala bole la kut tunjuk2 neh..
Tapi for that day, x de la shopping sakan pun........
Tapi smpat la rembat 'jeans' utk kgunaan harian kan.
Itu pun sbb ada sale until 50%. kekeke.
Kalau tidakk jangan harap la nk membeli belah...
Tgh2 sengkek ni, kalau nk bshopping harus la tgk yang sale2 aja. kekeke..

utk hari ahad petang itu, kami ke SR yang brasa d mall kb.
Aikkkkkk nk mkn situ ker??
hehehe.
Semamngnya kami dh lama x mkn2 situ tapi bkn nya sbbnya tekak ni nk mkn kt situ tp disbbkan my mum nk kan lasagnia beef.
So kami pun kena la singgah situ.
Alang2 menunggu harus la order sesuatu yang ringan kan.
So kami order 2 air n satu slice choc mug.. hehe..

utk take away pulak, Cik An telah order 2 pek utk lasagna beef & mcaroni cheese prawan.
utk mkn2 pd ptg ahad tu, total nya juz rm 70..
huh murah kan...

Masyukkk aja lam keta tu, kami ada la cakap2 kan.

An : Murah kan SR kalau nk dibandingkan dgn Kemaman Kopitiam
Kerie : a'a murahh~~~
An : kalau la Kemaman ni, wajib ada rm 50 utk 2 hari.
Tapi kalau ari ni kt SR dh boleh mkn 3-4 org dh..
Rasanya murah sgt la....

Mmg trasa skit kalau ke Kemaman Koptiam neh..

Kemaman Koptiam neh, mkanan nya x de la best pum. mmg x abis kalau order 2 set...
Tapi bab air tu mmg x leh lawan. Besttttttttttttt giler :)

Hurm.
Smbil2 menunggu kat SR tadi, smpat la bgamba beberapa picture kan.
Tapi disbbkan Cik An disbalik cahaya so gamba2 nya smua kurang bkualiti.
Harus lah disimpan sbg koleksi sendiri n bukan nya utk di kongsi bsama. hahaha..

Sob sob.. Sabar je lah :)





No comments: