Monday, October 05, 2009

Salam~~ 5 Oct

Salam.. Hye Semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..~~~
Alhamdullilah bjumpa lg kita2 ni kan......
Setelah 3 hari, Cik An x mng'online kan diri dr dunia tenet.
Akhirnya 2day dh start 'on' kembali.. kekeke.
Gara2 diri neh pegi cuti ke Kolumpo
Soooo mana la ada masa nk tenet2 ni kan.
Lappy pum x bwak sama :)

Hurm.
Pjalanan kami btiga ke Kl sana, bjalan lancar.. Alhamdullilah.
Hanya mgambil masa 45 minit utk smpai ke sana. Sgt2 la legaa kalau nk dibandingkan dgn kreta kan.. Of kosss la kalau kita guna khidmat 'belon' lebehh slesa kan.

Sesampai di sana, kami dijemput oleh cousin yang brada d sana dh.
Pebezaan utk kali ini, kami x tinggal di rumah cousin krn ingin kebebasan... hehe.
So kami memilih otel 'de palma' yang brada d skitar ampang.
Alaaaaaaaaaa bkn duk umah cousin ni, kata x best.
Cumaaa nya ada la masa tu kita nk privacy sendiri lebeh2 dh lama x g memana kan.

;)

Murah sajer otel 'de palma' itu.
utk superior room, juz rm 155
kalau utk deluxe room hanya rm 190
orait la tu kalau nk dibandingkan dgn otel2 lain..

Kami ni mmg x kesah otel memana asalkan selesa, bdeketan dgn mall, kawasan yg slamat utk diduki... Yang pentinggggggggggg!!! dekat sajer tpt yang ingin ditujuuu!!
Hoyeahhhh..
Utk weeding kali ni, my cousin ni memilih the raintree club of kl utk dijadikan tempat dia rang bsanding. So dekat sgt la dgn otel kami ni..Kan senang..~~~~

Mngikut prancangan, kami juz nak naik teksi je.. Maksudnya mana2 nk gpegi dgn teksi je kan. kan senang tu x de la myusahkan org.
Tapi paham2 jek la, my mak2 sdara yang baek2 ati semuanya.
Dia rang la tlg dtg n amik kita orang kt otel tu.

Thanks yaaaaaaaa sbb mjemput n mhantar kamiiiiii btiga ;)

No comments: