Tuesday, October 20, 2009

Sabtu petang di Horizon


New Photo utk kami bdua..
Btempat di New Horizon Garden, Kota Bhar..
Time : 4:45 PM

Ann : Yang, sabtu neh kita mkn kt horizon ekk.
dh lama kita x ke situ... nk mkn sedap2 la..
Kerie : Ok yang, sabtu neh kita g situ ok!

Mcm biasa la, on da way ke situ terus call that restoren. Skitar jam 3 masih full tauu...
Skitar jam 4 baru ok. Mmg laku giler la restoren tu. huh!!
Mkanan nya mmg leh tahan la. Harganya murah sajer..

Set A : 4 jenis lauk + nsik + buahan + 2 gelas air blend hanya rm 55 sajer tau ;)
Murah kan. keke...

Kali ni, tomyam lambat smpai tau gara2 tomyam dh abis,
So kena tunggu prencah yang baru.
dsbbkan lambat kami suh bukus aja tomyam itu utk di bawa pulang.
Dgn 3 lauk pun sudah memadai utk kami bdua yerk..

4 lauk yang dipilih :
ikan grg manggo + sotong celup tempung + kailan ikan masin n tomyam campur (merah)

Sedappppp...........~~~~

Thanks ya sbb belanja sayang ni mkn sedap2. keke.
Next2 week boleh pegi lg okies! hikhikk..

No comments: