Tuesday, October 27, 2009

Restoran Sri ChengMai





Tu diaaaaaaaaaaaa.. hohoo
Ni lah antara lauk2 yang kami order tau..
Spt mana di horizon jgk la, kt sini pum ada jenis set2 jgk tau.
palim minimun nya pasti la utk 2-3 org kan.
Dinamakan Set A yang dilengkapi 4 jenis lauk.
So korang pilih jek ler lauk mana yang korang mahukan yerk!!!
Kali ni, blainan skit...
Incik Kerie ingin mcuba tomyam puteh okies...
So ok la, kita cuba sama ada sedap ke tidak..
Sbb duk biasakan diri mkn dgn tomyam kaler merah kan.
Bila mkn tuuuu, mcm x de 'kick' je lah.
Len2 kali kena order merah gak la.. keke.

Bfore lauk pauk kita neh siap/smpai.
Kita akan di serve kan dgn 'kacang grg' okies..
Hurmm tp jgn salah paham yerk.
Kacang neh bkn nya pree tapi di cajkan smanyak rm 2.
Hoho mmg x order pun tapi sudah jd kelaziman lah dia rang akan serve kacang itu....
So dr membazir baek la korang mkn okies.
Kalau tidak x pasal2, kena bayar rm 2 gitu ajaaa. kekeke..

Restaurant ChengMai neh teletak di jalan Sri Cemerlang aja. x jauh la dgn town kb itu.
So sesiapa bminat utk 'take away' pun bole tau..
Juz call ke num : 09 741 8328

Alamat : Lot 327 & 328, Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang, 15300 Kota Bharu, Kelantan

* Opss bcakap kan suasana di sana pulak, hurm boleh la.. x de la smeriah mana pun. Gitu2 aja ;)

Kpd korang2 ingin mcuba or btukar slera spt kami boleh la ke sana kan.

* Asyik2 Horizon. kekekkee. Tapi mmg Horizon itu da best la..

No comments: