Monday, October 19, 2009

New Tokey for EA~~

Di sini, Cik An ingin mhebohkan/bkosi pd kwn2 smua.
Opssss apa nehh..???
HUrm......
Korang msih ingat ke entry yang lepas mgenai handbags yang ingin diadiahkan for my mum tu?
Etienne Aigner yang di beli salah satu blogshop kan.
Wahh x de niat Cik An pun nk mnunjuk2 okies. Juzzzz nk bkosi link sajer lah. kekeke..
Tapi beberapa ari lepas, that toke ada bg tau sumthing..
Mcm x leh nk elakkan lah...
So da stock dh x de...
Disbbkan itu Cik An telah membuat urus niaga bsama toke yang lain pulak..
Full payment telah di buat, hopeee akan sampai dgn slamatnya..
Nk smpai tu mesti la mkn masa dlm 2-4 weeks..
Biasakk la tus...

Oleh yang demikian, Cik An sertakan link tbaruuuuuuu dgn toke yang baru pulakk..
Krn apa Cik An memilih nya...??
Dlm manyak2 Cik An wt servey atas brangan yang Cik AN mahukan..
Si dia neh la paling murahhh.
Kiranya second dr yang memula tu lah..
Da mula2 tu harganya murah lagik tau tp disbbkan stok sudah abis tpaksa la mmbuat pembelian dgn kedai lain pulak..

Yang best nya, kali ni dpt colour signature.. horeyy.
Before this order colour sand............
Dh toke baru neh kata ada colour signature.
Apa tunggu lg, order2 la sblm tlambat............

Tapi di mana..?
Di : http://bags-bags-bags-bags.blogspot.com

Apa lg???
Order2 la utk Raya Aji yang akan mjelang tiba... kekkeke..

No comments: