Thursday, October 15, 2009

'Kg' sudah meningkat... haha


H.e.l.l.o
Ingin saya umumkan yang berat saya telah meningkat smanyak 2.5 kg tau.
wah wahhh............... gilakkkkkkkk!!
skali naikkk 2.5 kg tuhh. ish ish...!!!!
Sedar tak Cik An tut, yang kamu skg ni x reti nk control mkn yerk?
Apa nak jadi neh..???
Boleh pulak tbabass sedangkan skg ni bukan nya slalu lepak2 kt kedai mkn..
hikihikk.
Hye jangan kata duk umah x leh naik ok. Ingat kalau kuar mkn2 dgn org tsayang jek leh naik?
duk rumah ngdap tb smbil mulut plak x reti stop mkn. of kos la leh naikk dgn mdadak kan.
Korang jgn tak tahu yer, sejak akhir2 ni, suka sgt mkn 'cokelap'!!!!!
Skali mkn x ingat donia dh. leh abiskan sbukus dlm masa beberapa saat jerk.
x reti dh nk mkn skit2 or simpan ker...
Bukak jek bukusan cokelap 'kiktkat' tu, terussss leh abiskan tau.
Kangg dh naikkk ni.. baru leh kalut kata x mo mkn cokelapp dh! haha.
Padan mukaaa diri sendiri. kuikui..

Lalalallaa.
Ceshhh boleh pulak Cik An nk senang hati. Patutt nyaaaa sedey la kan...
Huhu... Smemangnya Cik An tgh risauuu yerk..
Tapi kali ni x mo tunjuk2 sgt yang Cik An tgh tensionnn.
Biarlah dia turun scara slowly gitu...
Apa lg Cik An.
Hidupkan kembali 'diet' anda yerk..
Dh puas kan mkn 'sodap'...? ishhhh mesti la jawab x puas.. mana la ada org puasss dgn mknana yang enak2 kan. kekeke.. kalau boleh siang malam nk mkn spuas hati..
Asyik2 mesti mulut neh kata ala skali skala. nk gak. kekeke..

Tapi start esk kena la slow2 kan skit nafsu mkn nsik..

InsyaALLAH pasti leh dptkan kembali angka itu :)
Doakan saya bjaya ya. Amin.

2 comments:

cIk pEnNa said...

an,
mula2 sue baca "kg" tuh sebagai "kampung"!!
rupa2nye..
kilogram!

wakakakakkakaka
bengong sue nih..
hehehe

;)

Nik Nurehan said...

miahahhaa. nakal la sue neh. kg tu maksud kampung ya? boleh gak. kg lemakk :) hahaa