Saturday, October 10, 2009

Etienne Aigner for My Mum ~!!!

Helloooo............
Slamat Malam Smuanya...
Betemu lagik di ruangan entry niknurehan.blogspot.com
hehehe...
Entry ni bukan nya nk menunjuk or nk heboh satu donia yang an ada membeli/oder sesuatu utk my mum kan. tapi skadarr nk mhiburkan hati n btukar cerita nga korang2 la yerk.

Beberapa ari yang lepas, my mum ni ada 'sokset' pd anaknya iaitu an lah kan.
Dia nk kan hanbag baru yg bjenama Etienne Aigner..
Hurm kat kb ni mana la ada brang2 branded mcm ni kan. kekeke.
Stakat Bonia, Sembonia, Guess boleh la diusahakan..

Tut2 mak kata nak EA.. adoiii..
Terus aja anak nya mgodekkk 'tenet', check sana sini..
Apa lagik terus jek, anaknya mnerjah ke laman web www.etienneaiger.com

Dh tu, bila mggodek pasti la ada yang bkenan kan..
Hurm rasanya sgt2 sesuai la dgn my mum ni..
ish tapi sblm membeli tuuuu, anaknya mesti la tunjuk ke mak nya dulu kan...
ye lah, nak beli mesti mikut cita rasanya kan..

My mum pum setuju jgkk...
Yang x best nya kaler signature or black dh abis stok tau.
Yang ada colour saddle sajer.. Hurmm...

Dlm serbey2 beg tu mula la ank nya terjah ke laman2 web yang mjual brangan dr us ni..
tut2 terjumpa pulakkk satu laman web ni yang mnawarkan harga beg EA itu dgn harga bpatutan lah...
Kemanyakkan 'tokey' meletakkan harga smanyak rm 700-rm780.
Akan tetapiiiiiiiiiiii 'tokey' ini hanya mnawarkan dgn harga rm 640 sajer..
wowwwwwwwww! manyak bezaaa tuh!
Harus la membeli dgn org yang mnawarkan harga yg rendah kan..
Mesti korang tetanya tanya kt mana ekk..?
Meh siniiii Cik An sharekan .... http://klpremiumoutlet.blogspot.com

Beg ini telah di oderkan..
Spt biasa lah kalau kita oder beg2 dr US ni mesti mgambil masa antara 2-4 minggu jgk la..
Dh tuuuu kita sharusnya membayar 50% dr harga asalnya..
Alhamdullilah sudah selesai pmbayran nya..

Skg ni Cik An hanya menunggu masaaa utk membyar slebihnya....

Hurm utk pgetahuan korang2 la yerk..
Kalau barangan EA ni smemangnya x de dustbag n box tau kcuali la barangan dr Coach..
Hehehe.
tapi dh my mum nk sgt beg dr EA.
So beli gak la.. Hope my mum bpuas hatiiii nanti.
Apa2 kita tunggu je lah yerkkkkkkkkkkkkk!! hehehe



* Smbil mgira hariiii, adoi lambat lagik la nk smpai ni.. hurm...

No comments: