Monday, October 05, 2009

Brownies + CheeseTart = BEst GiLerr

Lalalalalaa.......... Hyee...~~
Korang wt apa ek? dh brekpes ker??
Hurm, an dh siap pun.
Makan sibijik karipap sardin, gara2 bdan ni rasa dh naik kg jerk..
Maklum la lepas raya mana ada control2 mkn ni.
Asyikkkkkkkkk mkn jerk.
Then g kl beberapa ari lepas pum melantak x ingat donia. hahahaa..
Takpe2 skg ni kita start jaga 'pmakanan' balik oke!!!!

Tapi skg ni kan an nk cerita n nk kongsi sumthing bg pnduduk kb or skitar negeri kelantan ni.
Ceeewaaaaaaaaaahhh~~
Tapi ia bukan mgenai diet la ok. tapiiiiiiiiii mhancusss kan diet anda. kekee

Sblm ke kl. Cik AN ada order brownies almond dgn cheese tart tau...
Order kat mana ekk..?
Hurm ni kali kdua dh tau Cik An order dgn tokey cake ni tau...
Sgt2 la sedap, kena la dgn slera Cik An & Incik Kerie....

So ari rabu lepas, dgn laju nya Cik An mhantar pesanan ringkas yang dikenali sbg sms.
Sapa lagik kalau tak ke num "Kak Sue' tu kan. keke.
Cake2 yang dibuat oleh Kak Sue ni mmg boleh dipuji tau.
Tapiiiiiiiii atas slera masing2 la pulak.
Kang an kata best sgt, korang kata x pun. susah plak kan. kekeke..

An ni kan, mg suka sgt order last minit tau.
Sbbnya kalau rancan awal2 susah la, kut2 la x smpat nk pegi amik ke kan.
So rasanya esk free leh terjah ke rumahnya.
So ari ni lah baru tkedek kedek nk order.
Nsib laa Kak Sue x mghampakan lagik pmintaan Cik An ni.

Pada mulanya, Kak Sue tu risau tau x smpat nk membuat kdua2 menda yang an nk tu.
Tapi alhamdullilah lah, Kak Sue boleh mlaksakan kdua2 menda yang an mahukan,
HOyeeeaaaaaaaaaaaahh!!
Trima Kaseh Kak sue ;)

Bagi korang2 yang ingin mcuba, sila2 la terjah ke laman web :
http://kekcawan-sukarasa.blogspot.com

Kat sini gak, Cik An attachkan gamba brownies almond n cheese tart perisa strawbery n blueberry okeh ;)


No comments: