Sunday, October 25, 2009

Bgamba itu PENTING!









Ya! Gambar dalam blog adalah sangat penting…
itu tidak dapat dinafikan oleh saya n kawan2 yang lain kain.
Lebih2 lg yang suka memblogging..
Opsss bukan nya bgamba itu dimaksudkan ingin menunjuk2 okies..
Salah tu!!
Ia juz nk menambahkan lg keceriaan dlm blog ini n sbagai kenangan jgk la..
Hurm apa pun atas masing2 la katan.
Yang pastinya gamba sendiri itu wajib okies..
Nama lagik blog 'kita', blog ttg kita.
Haruss la gamba pun sakut paut dgn kita aja..
Anda jemu! sila pangkah 'X'

hahaha......... ;)

An neh, suka sgt bgamba sblm mkn kan?
Of koss okies... !!
Time ni la kami bdua dpt duduk bsama di meja mkn.
Saat2 mcm ni sgt bestt okies..
Boleh bkosi/btukar cerita antara satu sama lain smbil2 tu leh mjamuu slera..
Sgt2 la bestttt..
An suka tau.. Jadi hubungan kami btambah2 la mesra..
Kalau bcerita dlm phone neh, suasana nya lain.
Kalau bcerita d dlm keta or mall pum lain.
Yang ni, feeling nya lain skit, rasanya btambah2 mesra. kekeke..
Iya2 aja An neh kan, lebeh2 depan mkanan. haha..

Apa2 je lah~!!

No comments: