Sunday, September 06, 2009

Thanks Yang ;) best2.. keke

Love it Thanks Pictures, Images and Photos
Jam menunjukkan kui 5 ptg,
Sesudah jek bshopping ~~~Kami singgal plak ke Paksons KB okeh.
Aik kata x mo dh pegi Pakson neh?
Tapi disbbkan nk sesuatu kt situ, Kami pegi gak las.

Tukar apo pulak Cik An neh..? ahhaha.
Tukar barang Cik an lah. kekkee
31hb ari tu, Cik An ada membeli pants okeh. Tut2 last day bila nk memakainya,adesh longga la pulak!! Opss Opss bkn kata kuruss ok, cuma size nya mmg amik besar dr biasa la lah.
Nak Pakai camne neh, x fit jerk..
Kalau Tpaksa mmg leh pakai sbbnya pakai dgn belt kan, tapi rasaa x puas hati jerk!
My mum pum kata besarrr smacam jek. hahah..
So ok lah..
Sampai2 kt pakson dh 5 lebeh tau~~ Huh nk dptkan kan prkim agak susah jgk la.
Sbbnya Pakson neh betul2 di tengah bandar.
Incik Kerie pulak x mo masuk parkim lot! hehe. Bukan apa kami neh mmg dh fobia masuk tang parkim mall neh. Rela bjalan jauh dr park dlm tu. keke.
Tapi yang syiokkkkk nya, keadaan dlm tu agak lenggang la.
Ye lah org sibuk di pasar ramadhan la katakan.
Kami ke bahagian yang spatutnya, nsib baik jgk la promoter tu pun senang jerk!
Xde tanya2 nk tgk resit pun tapi mmg la An dh bwk kan..
Tut2 msuk fitting room, owh okies la. nk tukar size ini. orait done.

Incik Kerie plak kata, alang2 ke sini beli la baju kan. Kata nk baju baruu..
Kalau ikut mulut AN neh mesti kata biar lah dulu, nanti la dulu. hehehe..
Kerie pum kata beli2 lah. kekeke. i know last day dia nk wt pmbayaran utk baju2 itu..
Waaaaa suka neh. kekeke..
Apa lagik, an rembat la 2 lai baju kemejaa oke. Hehe. Smestinya blengan pendek! keke.
Smemangnya an suka baju kemeja lebeh2 lengan pendek. Lengan panjang?
Adoiii mmg x suka. Ada gak pegang2 lengan panjang tapi x tgerak ati nk amik tau. kekeke..

Tut2 sesi pmbayran di lakukan.. Hahaa..
Incik Kerie mlayan rm hundred lebeh jgk la utk 2 lai baju ku! hahaha.

* Apa pun, Thanks ye yang ;)
Esk lusa nk lagik tau............~~~ ;)
Continue bshopping bila incik kerie free pulak!!
Wish List :
- Baju kemeja lagik dan lagik. kekeke.
- Shoes
- Handbag
- Wallet

Korang camner..?? hehehe. Yukkk shoppingg!!!

2 comments:

Sis-Lin said...

wah soping raya dh an ni...hehehehe

Ann-Wardrobe said...

hikhik. lin pun apa kurang nya ;)siap cat2 rumah lg.