Tuesday, September 01, 2009

Suprise!!!! utk Si Dia~~~

Hurmm... wah petang dtg mood nk update entry baru lak. ekkee.
Sesekali nk update mmg mgambil masa yg lama tapi bila nk update manyak entry la pulak. keke.

Kalau korang2 bc entry di bawh, mesti korang tahu besday incik kerie jatuh pd hari sabtu, 29 august kan. Tapi disbbkan Tokey cupcakes ni x dpt utk menerima tempahan gara2 ank nya braa d hospital, jadinya niat ku tbantut nk wt suprise utk nya...

Memula tu pk gak nk beli kek SR sbagai satu kejutan utk nya tapi bila pk2 ala cake SR tu mcm biasaaaaa jekkk~~ hehehe. Rasanya nk buat satu kelainan utk nya kan. Ye lah nama lagik utk org tsayang kan. kekeke..

Tut2 Hari sabtu blalu begitu saja, walaupun kami mmg kuar bsama x de la yang special pun kan. hehehe. eee teruk nya awek kan. sabau je lah Incik Kerie. kekkkee...
Malam tu, tut2 rasaaaaaaaa nk wt kejutan pd hari besday an sendiri..

Tanpa tunggu lama2, malam tu Cik An try lah msg kak sue.. ;) tut2 ada balasan..
Kak sue kata ok tau!! Wallamakkk suka nya,!
Ni lah first time an order Ccakes dgn Kak Sue tau~~~ Dgr kata (CikYatie yang kata) ccakes buatan Kak Sue ni best tau. Apa lagik..~ ~~ Terus la an m'ordernya tanpaa diketahui oleh Incik Kerie.. kekek. Nama lagik nk suprise kt dia kan.................

Tut22 an dh order, bg tau an nk mcm ni, mcm tu. Ok lah.~~~
Kiranya last minute gak la An wt tempahan ni tau, nsib la Kak Sue menerimanya.. Sukaa sgt!!!
Dlm kuk 2 lebeh gitu, Cik An pegi amikkkk di rumah Kak Sue..

Nsib la CIk Yatie n mak nyer nolong an tau dr segiiiiiiiii plan ke rumah Kak Sue.
Walaupun juz ckap2 kt phone tp sgt2 bguna oke ;)
Thanks dear..~~~ hehehe.....

Dlm masa yang sama, Cik An mmg agak risau la kut2 la Incik kerie call tau.
Tapi nsib baik la Incik kerie agak sibuk pd hari itu, So x de la call2 mcm slalu oke.
Kalau tidakkk stengah jam skali pasti call.. Thanks yang walau sesibuk mana kamu tetap calling2/sms syg ni. Muaxshh~!!

Tapi ari tu kan an nk wt suprise utk nya, pasti la an xnk si dia call tau.
Dlm hati neh stiasa bdoa yang si dia x akan call time tu oke..
Sgt2 risau.
Bayangkan kalau si dia tahu an kluar tanpa memberitahunya.
Bayangkan si dia tahu akan kejutan itu.. kan x best !!

Alhamdullilah syukur pd NYA.
Pegi dan balik dgn slamatnya. keke..
Masa send this cuppy, Umi n adik2 nya ada d rumah okeh...
An citer la ke umi yang an nk wt suprise utk ank nya. kekeke.
Senyum aja Umi n adik2.. kekekeke

So, kat sini an selitkan gamba ccakes yang dsediakan/ditempah oleh Kak Sue yerk ;)
Bagi sesiapa yang berada skitar Kota Bharu/ Kelantan boleh la mnempah sgala jenis Ccakes/Cake/Tart or apa shj yang bkenaaan....

hehee.. kt sini gak an selitkan link Kak Sue yerk ;) Terjah2 la yerk.
Apa salahnya tlg2 membe2/org kelate kita kan. kekeke..

http://kekcawan-sukarasa.blogspot.com



set L , choc+strawberry cake+ganache+BC

Chantekkk kan..????? So sweet.!!! Yang org lidi tu, an request tau..
Hehehee.. Bg an, sangat2 la chumel oke..
Rasanya pehhhhhhhhh! sedapp gilerrrrrrrrrrrr ;)

* 25 biji size L, Price : RM 50

2 comments:

Sis-Lin said...

wahhh nk majuk la...cntikk nye an...pusing mata lin tgk...x de hntr kt lin pun..huwaaaaaaa

Nik Nurehan said...

chumel ccakes ni lin ;) leh la wt hubby nanti. kekeke