Wednesday, September 16, 2009

Kek Lapis Sarawak

Salam & Morning...~~~
Salam Rabu buat korang2 semua yerk..........~~
Korang wt apa ek, puasa ke tidak neh? hehhee........
Cik An..? eee senyum2 smbil mjawab dlm hati, puasa la. (puasa yuk2)
Hikhik. Ishhhh Puasa tau! x mkn or minum steguk air pum lagik ok.
Bwekk!!! :P

Mcm mana dgn psiapan raya....??
Makin dekat nk raya, makin sibuk la yerk..
Kalau Cik An & parents x de la sesibuk mana pum sbbbnya kami kam keluarga yang kecil sajer, cuma btiga so x de la nk siap mcm2..
Adik Bradik my mu plak x de balik pum. Eh ada pun satu fmily jerk.
Yang lain suma berayer d kolumpo. huhu....
Utk thn ni, psiapan slow skit dr sgi biscuit raya.
Tang baju2 raya, kasut raya sudah settle ok... heehe..
Ala brangan lain x de la sumer baru kan.
Kalau ikut hati neh mau sajer beli semua yang baru tapi 'duet' nyer pulak x de. haha.
Maklum la 'keta' pun nk braya dr segi ekon la, insurans lah. aiii mauu bengkurap ini bulan.
Dr third party tukar ke first party.
Dr ekon yang elok2 tut2 dh jengg..
Mau x abis duet.. hehehe..
Takpe lah bak my mum kata 'keta' itu penting buat ku...
Sumber rezki jgk la. Kalau x de 'keta' tu, alamatnya 'patah kaki' la. hehe..

Bcakap pasal raya neh, sblm2 ni Cik An ada order 'Kek Sarawak' scara on9 tau..
Mcm last year pum, Cik An mmg tmpah 'Kek Sarawak' ini.
Cuma last year dgn org lain. Kiranya this year tukar org la pulak. hehe.
X kn nk order dgn org yang sama kan..
Nk gak cuba hasil tangan org lain. keke.
Kalau last year an order di http://www.aishoppe.blogspot.com
This year an order dekat http://www.keklapisandmore.blogspot.com

Rasanya..? Hurm x tahu la. hehee.
Sbbnya yang baru ni tunggu raya baru nk mkn. keekkeke...
So tunggu je lah komen dr Cik An time raya nanti..~~~~

Cik An harap, parents Incik Kerie pum suka la.. hehe.
Main order jek ni.. x tahu la rasa camne. hehehe..
AUchh of kos la order utk dia rang jgk.. Harus saling ingat mgingati gitu. kekke..

Kat sini Cik An, attach kan gamba kek lapis utk tatapan korang yerkkk......... ;)

Kek Lapis Corak STRAWBERRY & Kek Lapis Corak PANDAN ORANGE STRAWBERY

No comments: