Tuesday, September 01, 2009

Prezent utk Diri Sendiri ;)

Slamat Petang semua.
Salam slasa buat korang2 x kira d mana brada la yerk..
Tyme neh korang apa ekk??
Skg ni kui 4:43 Pm tau.. Hurmmm......~~~~~
Mengeluh n merenung sbentar..
Apa kah tujuan utama Cik An wt entry ini ya..? hehehe...

Sbenarnya sajerk jek tau..
Saya nk nunjukk2 kan korang. hahha. Sabar je lah...
Spena besday yang 25 ari tu(sudah lepas beberapa ari pun)
Cik An telah mnghadiahkan sesuatu utk diri sendiri tau.
Bkn nya menda best or mahal pun...
x mcm korang la ekkk.. ~~

Tapi Cik An dh lama teringin utk mcuba nyaaaa...
Bila lagik kan, asyik dgr org jek kata mkn, x ok x jadi, ada yang kata ok jadi.
Tp Cik An x kesah semua itu lah.
Kalau Cik An rasa nak, nakkkkkkkkkkkkk jgk~ x kesah dh org lain.
Walaupun pd mula nya Cik An akan tanya org itu ini, tanya pdapat.
Last2 dgr hati sendiri jgk. kekeke

Apa ekk...??

Cik An neh kalau nk membeli sesuatu melalui online pastiii CIk an godek2 tenet smpai lebam okies.... Tgk la org tu nyer biznes camner kann. kekke.
Bukan memilih tapi kita ada hak. Kira rasa masyukkkkkk jek dgn owner tu mesti sonang nk bebincang n membeli kan. kekeke..
Tut2 Cik AN tlh jumpa satu blog neh..~~ Blog neh ada mcm2 produk jgk la.
Cik An sgt2 bminat dgn kedai neh dr segi tokey nyer, dr segi jualan nya yg mcm2 ado, dr segi harganya amat bpatutan gak lah..
the lowest price ever...... Moto Ucu tu. kekeke
So kat sini, Cik An mau share lah link dgn korang2 la yerk...

http://ucu-e-shop.blogspot.com

Pasti korang tetanya tanya apakah menda itu kan..?? kekeke... ;)
Jum terjah di bawahh..~~~~ Vrooommmmmmmmm~~~..............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Tadaaaaaaaaaa~~~ hehehhee..
Haa ini lah yang Cik An maksudkan okeh ;)
hehehe...
Entah camner, rasa nk jgk mcuba Juz Mate 5 neh. Huhh!!
Entah la tekak neh boleh menelan atau tidak tapiiiiiiiiiii kalau nak, beli jgk la.
X kesah apa org kata. keekkeke.

1. Jus Diet Mate 5 (JDM5) - RM 178
2. Kapsul Pati Halia - RM 21
3. Losyen Mustajab Pati Halia & Limau Nipis - RM 30

Total : RM 230 include delivery ;)
Murah kan tu. ekee.
So apa tunggu lagik, pada korang2 bminat boleh ler terjah2 blog Ucu tu tau ;)


Note : An x start pun minum juz mate tu lagik, cuz my mum x bg minum dulu. Tunggu2 lepas puasa lah ;) ermm....
Note : So skg an amalkan utk memakai losyen mustajab n kapsul pati halia la.
BEsttts~~ Sonang nk membuang ari besar. kekekkee ;)

2 comments:

Sis-Lin said...

cuba aje la an..mana tau kot2 kurus..
lin lak nnti try..tp mmg berkesan tu,abg lin prnanh mkn kan? nmpk kurus la ms tu..skrg dh x mkn,bz dgn keje dia...hehehehe

Nik Nurehan said...

hehe.. cuba lepas raya nati lin. mak x bg mkn lg. sbb katanya puasa kan. bkn nya mkn manyak sgt ;) so skg an mkn pil tu mcm biasa la.. :)