Monday, September 21, 2009

Menu - First Day Raya 2009

Slamat Hari Raya Aidilfitri~~~ Hye.......
Korang2 ni, kalau braya tetap layan tenet kan?
For me, layan jgk cuma slow la skit kan.. keke.
Ye lah, x kn tetamu dtg ker rumah, kita lak nk mlayan perasaan depan lappy kan. keke.
Aga kesibukan jgk la, lebeh2 CikAn kan ank tunggal.
Smbil2 mlayan tetamu, kena la siap2 kan hidangan di atas meja.
Tapi bab2 membuat makanan, of kosss laa my mum yang buat kan. keeke.
Saya ni, tlg2 hidang sajerk. keke

Utk first day raya, menu utama ialah nsik dagang la..
Mmg menu wajib dh nsik dagang neh...
Antara lauk yang disediakan.
-gulai aym
-gulai udang
-gulai ikan
-telor rebus

Hurm..
Sedapp tau nsik dagang hasil my mum ni. Bak kata mu cousin. bestttttttt giler. rugi woo x mkn nsik dagang ciknah ni. best dr mak dia yang buat. keke. itu la kata2 dik hariz :)

Thanks ya.. kekeke. So jemput2 la datang ke rumah yerk...







2 comments:

Sis-Lin said...

adeiii sedapnyee an..x hntr mai rumah lin pun..huhuhuhu

Nik Nurehan said...

kena mai mkn kt umah ni, br rasaaaa sedappp!!