Sunday, September 06, 2009

Loreal Warehouse Sale – Kota Bahru

Hye Smuanya..
Entry ni bukan nk mnunjuk2 okeh cumanya nk bkosii sajer..
Hurm, an neh nak pakai jenis branded2 enggak mampu oke.
Hanya ni je lah yang boleh an belinya..
Kcuali pd yg bduet atau mmg sukakan barang make up kan.
Sure x sayang abiskan ratusan ringgit kan.
An plak mmg x suka make up2 neh.
So ada menda asas je lah.. hehe..

Ok la tu kan..~~~
Minat masing2 katakan.. Sbbnya hati ni tak tbukak utk cantek kan muka dgn brangan make up neh. Entah~~ x reti kut nk conteng2. kekkee.

Beberapa ari yg lepas, an ada tetengok di tepi2 jalan yang mgatakan :
4 – 5 September 2009 : Loreal Warehouse Sale – Kota Bahru

Apa lagik, mula la hati ni beria ia utk pegi kan. Of kos jgk la, Incik Kerie harus menemani ku. keke. Incik kerie, oke sajer.. hehe. Bab2 meneman x kesah g memana pum asalkan sama dia, Sorang2?? huhu x yah berangan ok. Lg pum mmg An x suka mana nk kua sorang, trasa susah jerk... ekkee.

Last day, tut tutt dlm jam 3 lebeh, kami bdua ke sana lah.
Menda ni di adakan di Hotel Grand River View, Kota Bharu di tingkat 1. ok lah...........
Menda ni kt dewan yang kecil sajor. orait la tus..

Lepass nengok2 brg dia, An tetarikk sgt la dgn promosi yang dijalankan.
Nama lagik 60% kan..
Kalau kita beli satu psatu agak mahal la skit tapi masih murah kalau beli d luar kan.
Tapi kalau kita beli jenis set2 gini, mmg murahhh manyak okkk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesangat2 la bebaloiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Betul, enggak tipu okeh..~ lg pum menda2 ni baru tau bkn nya nk expired..
Kut2 ada plak yang salah paham. keke..
Hurm,
di luar jangkaan jgk la an akan abiskan ratusan ringgit di situ. kekeke..
Tapi x pe lah, An sgt2 la bpuas hati dgn promosi itu..

Tut2 malayang, rm 290 begitu sajer.. hehehe... ;)
So apa lagik jum tgk apa yang Cik An beli kelmarin. hehehe


RM 70
Anda pcaya atau tidakkk?? Mask pun ada, kalau harga luar rm 65, yang ini RM 70 mcm2 ado oke! Kan an dah kata, sgt2 bebaloii. kekeke

RM 50 sahaja ;) muraahh kan...~~~~

Dh la murah, dpt pulak mystery gift. kekkee ;) saya suka!!!!

To Incik Kerie : Thanks ya sbb temankan syg ni ke situ. hehehe
Dia x kesah pum bab2 belanjer neh, yeap2 kalau nk n harga berpatutan beli lah.... ;)

Sbenarnya kat situ bkn sajer ada brg2 loreal malaha da gak barangan dr Garnier & Maybelline.

2 comments:

Sis-Lin said...

wah kotak pepel tu an..cntikkkk

lin pakai pencuci esther laouder an..mahal tp berbaloiiii

Nik Nurehan said...

lin : tu las. haha.. :P alahai lin, an enggak mampu la lin~~ tunggu skit masa dulu la.. bia org tu stabil keje. ni br start keje x kn nk pau dia memahal. haha..