Monday, September 28, 2009

Ke "FOCUS POINT"

25 hb september, kami ke mall.
Tak merancang pun utk ke situ, tut2 kaki kami bdua terus melangkah ke focus point utk membeli sesuatu.
Opssss sbenarnya mmg ada plan nk beli 'spek' baruu...~~
Itupun Incik Kerie jerk. Tapi alang2 si dia nk membeli yang baru, kita ni apa lagik.
X kn leh tgk je kan.
Orang membeli yang baru kita pun nk sama. keke.
Aikkk kata rancang tapi mcm rancang jerk. haha...
Ala maksudnya x de la rancang ari tu nk membeli.
Sedangkah cakap jek nk beli tapi x jadi pun.
Kadang2 tu kita x leh rancang mesti x mjadi.

Tut2 smpai ke mall terussssssssss kaki ni laju jek masuk ke store 'FOCUS POINT'.
x lama pun, try2 yang mana bsesuaian n bkenan teruss jek membeli...

Utk 2 'spek' ni juz rm 380 sajer..

Kali neh, Cik AN amik brand "ELLE"..
Ikut kan hati neh mau sajer brand yang mahai2 tapii disbbkan x mampu mgeluarkan 'uwang' yang manyak so ini je lah yang boleh beli. kekkeke.

Takpe, asalkan 'Spek' baruu.. tak gitu :P hahaha


* Dalam masa yang sama, cuba2 gak 'Spek' dr jenama "FENDI" ituu..
Bkenan jgk tapi disbbkan harganya bling2 cecah ribuan ringgit rasanya biar lah dulu..
Ada rezki x kemana gitu.. ;)
InsyaALLAH..

2 comments:

Sis-Lin said...

amboiii crmin mata raya ke an..hehehehe

Nik Nurehan said...

haha.. iya lin. sukaa yang tbaruu ni. nanti an tunjuk ye. ekeke