Wednesday, September 23, 2009

Coleteh Hari Raya~~

Salam. Slamat Hari Raya yg ke-4 smua...
Camne raya korang ekk?
Msih braya?? ataupum sudah masyukk ofiss ekk? ekkee.
Huh. Mcm Cik AN neh, bkejer dr rumah, x de la masalah apa2 kan.
So rilekk jek lah..
Cuma nya, ptg td dh start ke P.Office utk settlekan parcel2 yang tpaksa di tunda disbbkan cuti raya kan. Maap yerkk CIk2/Puan2 krn lambat yerkk!!!!

Hurm..
Rumah2 korang camne, masih ada tetamu ke yang dtg mjenguk tu...
Pasti ada kan. Sureeeeeeeeee meriah gileerzz.
Mesti sekut2 raya dh abis neh..
Xmcm sblm ni, penuh balang. kekeke...

Mcm Cik An kt sini, tetamu agak slow la skit cuz Cik AN neh, mana la ada 'kwn' sgt kan.
Sapa sgt la yang nk dtg ke rumah kalau tak ahli kluarga sendiri ;)
Ttapi,
Tgh Hari tadik, My Adik ELLENA ada dtg beraya tauuu..!!
Suka sgt...
Punya la sibuk dia mlayan tetamu di rumah sendiri, baru hari ni dia bkesempatan utk dtg ke rumah. Ok la tus, dr x dtg kan. kekekke..
Tapi thn ni x mcm tahun lepas ok cuz thn lepas dia dtg braya bsama Incik Fuat akan tetapi hari neh dia dtg bsama kakak nya, Ida.
Orait la tus! Thanks ya Kak Ida..
Cik An dh penah jumpa Kak Ida neh, masa tu dia temankan dikna ke MallKb.
Masa tu gak, first date gak la diantara Cik An dgn Ellena. kekeke.

Mcm2 'topic' yang kami bualkan...........
Bla bla blaaaaaa......... Smbil suka2...
Hampir sejam gak la, my adik di rumah...
Mauuu sajer mnahan nya dr balik ke rumah.. duk je lah lelama.
Apa salahnya, umah kaka bkn ada sesapa pun.
Adik n Kak Ida pun tahu, btapa sunyi nya rumah neh. kekeke.

Tutt tutt sblm pulang, DikNaaaa ada bagi sesuatuu tauuuuuuuuuuuu!!
Wowwwwwww!! suka sgttttttt.
Kiranya belated besday prezent la ni. kekkekeke..
Ni yang syiokkkkkkkk neh, wahh :P kekee..
Tua2 pum still dpt adiah ok.
Bukan cam korang, dekupp :P haha. x de la gurau sajer........!

Sbenarnyanya my besday dh lama lepassss pum... ye lah, besday akhir bulan august kan.
Ni dh bulan brapa. keke.
Tapi dsbbkan dik na bemurah hati, my adik ada bagi sesuatu tauu..
SUka!! SUkaaaa.......~~

Apa pun trima kaseh tau adik...
ishhhhhhhh sgt2 tekezup bila kaka membuka nya!!
Wowwwwwwwww.. Naper la adik neh susah2 jek....
Mmbzir jerk kna kluarkan duet yang manyak2 utk membeli menda neh.. ;(
Simpan la dik duet tu, kang esk lusa mau kawen dhhhhhhhh!!

Cepat2 manabung,jangan membazir ok.
Lebeh2 ke kaka.
Ari tu adik dh wish besday pum dh cukup dik.
Asalkan ingat gitu..

Apa pum trima kasehhhhhhhhhh sgt tau adik.
Sgt2 tharuuuu...~~~ ;(

2 comments:

Sis-Lin said...

kekeke makin tua nnti lg byk hadiah an..hehehehe

Nik Nurehan said...

haha. ye ke. entah2 x dpt apa2.. uuwaaa. an paksa org bagi gak! keke