Monday, September 14, 2009

Aktiviti - Shopping Raya "Crocs"


Horeyy~~~~
Petang isnin ni 14 Sept 09 adalah hari utk bhopping.
Walau pum hari neh kuar kejap aja, tapi disbbkan sudah ada plan nk beli apa..apa..
So tanpa membuang masa kami bdua terus aja terjah d mana kami utk mhabiskan duet. keke..
Memulanya kami ke bahagian 'supermarket' utk membeli brg2 dapo n kperluan diri.
Slesai sajer di situ, kami ke bahagian atar utk membeli kasut 'crocs'....
Hoyeah beberapa ari lepas mmg tniat utk membelinya tapi tbantut gara2 masa megejar kami.
Tapi hari neh awal2 lg dh plan nk ke mall krn nk membeli kasut 'crocs'
Sukaaaaaaa~~!!!
Sbenarnya kasut yang diidamkan takde la pulak. Huh. sedey ;(
tapii hati neh ttap jgk nak kasut 'crocs', wt pilihan lain la yerk. kekeke
x kesah la walau sedey2 tu boleh gak Cik An merembat 2 psg kasut sdgkan Kerie juz spasang.
Hahaha. itu lah Cik An yanggg gilakkan bshopping. Kalau satu neh mmg x cukup, mau aja lebeh. Ikut hati neh mau lg spasang tapi pk2 balik. aii mau keringgg duet neh. hhehehe.
Sabar yerk Incik Kerie ku sayang.. hahahaa
tut2 tiba sesi pmbayaran, x de la manyak sgt. 3 psang kasut bserta 12 jibbitz..
Mlayang la rm 270. itu pum dpt la diskaun skit2 ;)
hehee. Nsib la Kwn Incik kerie gak yang mgadakan booths 'crocs' itu..

Apa pun thanks ye yang~~~ sbbnya sabar mlayan krenah 'aweks' mu ini. kekeke.
Kejap tyr itu, kejap try ini. Biasalah adat membeli kan.
Haruss memilih hingga bpuas hati.

Opss tapi kejap jek tau pilih 'crocs' tadi. x de la cerewet sgt, kan kan. kekeke..

To My Shayang : Yanggggggggggggg!! mau jibbitz lg boleh??? ;( mau lagik 12. kekeke. Bole?

No comments: